Databáza filmov

Informácie o software, ankety...
feromakovi
Expert
Expert

Databáza filmov

Príspevok od používateľa feromakovi »

Zdarvím, pls vie mi niekto poradiť nejaký program ktorý by mi poradil s nasledovný problémom??
mám veľmi veľa filmov na dvd....sú to divixi...a ide o to že ich mám všetky dvd na kope ale mám ich očíslované a usporiadané...
a ja potrebujem aby mi taký program vedel vyhľadať v databáze nejaký film a vypísal mi že na ktorom dvd sa nachádza.. aby som si ich tam mohol pridávať aj nejaký komentár k tomu...a tak niečo v tom zmysle...
mal som program spravený v pascale veľmi pekný ale na win7 64 bit. mi to ž nechce spustiť...tak či existuje niečo v tom zmysle...
voped ďakujem...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Taky program poznam aj ho pouzivam.

Vola sa Where Is It? a je k tomu aj čeština.
Takže o čo ide: Priklad maš strašne vela CD alebo DVD na ktorych je vela suborov či už filmy mp3 fotky dokumenty. Pripadne aj HDD externe interne to je jedno. Vložíš do mechaniky DVD program ho preskenuje a uloži všetky názvy typy suborov proste všetko čo je na disku. (Neuloži samozrejme obsah iba nazvy) Takto si preskenuješ vsetky svoje disky. A v pripade že niečo hladáš otvorís program napišeš čo hladáš a behom chvilky ti napíše na ktorom disku sa to nachádza. Velice dobra vec. Odporúčam. Na nete sa nachádza aj portable verzia. Akurat som ho neskusal na WIN7.

No ale ak som pochopil náhodou zle a ty hladáš len program v ktorom si mozes robiť databazu filmov tak na to je zas niečo ine.

Napriklad SeznamDVD
eXtreme Movie Manager

Obe podporuju nacitanie info o filme z internetu.
Napísať odpoveď