Problém s ID
Problém s ID
Mám jeden problém s PC. Kúpil som novú dosku MSI K9N ultra, kde je to samá sata a iba jedno IDEčko. Ja mám aj disk, aj DVDromku zapojenú na tom jedinom ID kábly a nechce mi to ísť. Počas inštalácie windowsu mi vypíše chybu a vydrbe modrú obrazovku (smrti) a resetne sa mi PC. Najumprované to mám správne, komponenty sú odskúšané. Učiteľ mi poradil že mám podhodiť doske drivery na to IDEčko pred inštaláciou windowsu (na jej začiatku), ale nechce mi to zobrať. Niesom si istý, či mám dobre drivery na to. Ak by ste niečo vedeli, alebo mali s tým skúsenosti, alebo našli nejaké správne drivery tak prosím o upnutie. Linky ako google.com a msi.com si nechajte. Ďakujem 
-
vladenko007
VIP
Aky si instaloval WIN?
Formatoval si disk a instaloval na čistu particiu?
Nemalo by to po tebe chciet driver na IDE radiče.
Jedine ak by si instaloval na SATA disk je mozne že take niečo po tebe chcelo ale aj to len pri XP.
Ak maš disk aj mechaniku na jednom kábli tak HDD ako master DVD Slave
No ale pozri takto:
Jedna koncovka ide do dosky.
Hned ta druhá ide do zariadenia ktore je najumprovane ako Master a ta posledna ide do zariadenia ktore je Slave nie naopak.
Formatoval si disk a instaloval na čistu particiu?
Nemalo by to po tebe chciet driver na IDE radiče.
Jedine ak by si instaloval na SATA disk je mozne že take niečo po tebe chcelo ale aj to len pri XP.
Ak maš disk aj mechaniku na jednom kábli tak HDD ako master DVD Slave
No ale pozri takto:
Jedna koncovka ide do dosky.
Hned ta druhá ide do zariadenia ktore je najumprovane ako Master a ta posledna ide do zariadenia ktore je Slave nie naopak.