automaticke aktualizacie
automaticke aktualizacie
je potrebne ich mat zapnute vo Win??...ked ich mam vypnute tak mi eset hlasi ze nie su nainstalovane nove aktualizacie...mam Win XP..neoriginal
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: automaticke aktualizacie
casom som ich mal vypnute tiez mi vadila ta hlaskakire55 napísal:je potrebne ich mat zapnute vo Win??...ked ich mam vypnute tak mi eset hlasi ze nie su nainstalovane nove aktualizacie...mam Win XP..neoriginal
ale potom som ho zapol teraz mam SP3 a aktualizacia je raz za mesiac stiahnem nainstalujem a je ...
(max co sa ti moze stiahnut je ten program na overenie org. winu ( stali ste sa obetou softwerovej policie bla bla ... ) ale na to uz je tiez nejaky program ktory to zrusi ... )
a off mozes mat ak mas obmedzeny net ( cize moze stiahnut za mesiac 1-20 gb ) ale to dost pochybujem
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
tomaxx_199: Netaraj prosim ta a netrep tu ludom nezmysli. Service Pack 3 obsahuje 1073 aktualizacii z ktorych je 114 bezpecnosnych. Neviem aky pocet z toho je kriticky, ale dovolim si povedat, ze jedna tretina urcite. Po SP3 vyslo este dost bezpecnostnych updatov vratane kritickych. Napriklad si pozri zoznam aktualizacii za mesiac oktober, z 11 aktualizacii je 7 kritickych. Takze ak mozem doporucit, urcite pouzivat aktualizacie.
-
r3mus
Medium Star
nie vsetky aktualizacie pomahaju a moze sa stat ze to zase mrkvaci pohnojili a vydaju aktualizaciu ktoru musia v zapati znova aktualizovat. ale z globalneho hladiska je dobre mat system aktualizovany kvoli vznikajucim hrozbam.. a k tomu nelegalnemu OS, su na to programi ktore to o*ebu, ale to tu nebudem rozpisovat
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
tak viete co. ja som to raz chcel vyskusat pustit do pocitaca 3hodiny to instalovalo potom som sa pozrel do pridat a odobrat bolo tam plno zaplat a blbost. a prisiel som asi o 2gb co neni vela ale len hovorim.. a potom mi este aj poinstalovalo nejaky software ktori mi vobec netreba inac odporuca sa ale nemusis to pustat ked nechces. pocitac ti pojde takisto aj beznich niekto neaktualizuje. ja skor uprednostnujem novsi service pack a nie zaplaty. ked to instalovalo tak tam bolo asi 65 zaplat potom som to zacal mazat dajak som sa toho zbavil.
Ved Service Pack je cely zlozeny zo zaplat.tomaxx_199 napísal:ja skor uprednostnujem novsi service pack a nie zaplaty
-
hojko
Site Admin
tomaxx_199: Predsa si mzoes zvolit, ze ci chces instalovat aj novy Windows Media Player, Internet Explorer 8 a par dalsich hluposti. To, ze si si to dal nainstalovat, tak to je tvoja chyba, ale nezavadzaj ludi. SP3 je mozno fajn, ze ma aktualizacie ako popisujes, ale je predsa zlozeny z tych aktualizacii, ako tu uz bolo spomenute. A co je podstatne, tak aktualizacie, ktore vyjdu po tomto SP3 uz v pocitaci nemas a to moze byt problem, pretoze je ich tam vela kritickych. Alebo budes cakat teraz na SP4, ak vobec nejaky bude, aby si mal potom niekedy o rok aktualizovany pocitac???