Servis v BA
Servis v BA
Zdravim! Nepoznate nejaky lacny sevis v BA? Nejdem zrovna po autorizovanych, staci ked to bude aj spolahlivy mechanik
Potrebujem vymenit manzetu mohoklbu a v servise mi za to hodili taku cenu ze som skoro odpadol... suciastka za 5€ a praca za 40? to je trochu mooc..
skus napisat znacku auta a rok vyroby. poznam original seat (cize aj vsetky ostatne koncernove znacky by nemali byt problem tak isto), bmw, servisaka a v petrzke jeden chlapik ma malu dielnu a opravuje co sa da. nebol som u neho osobne, ale referencie ma dobre.
a trochu mimo temu: nepozna niekto naozaj dobreho klampiara v BA?
a trochu mimo temu: nepozna niekto naozaj dobreho klampiara v BA?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a ved manzetu na homosexualnom klbe ti vymenia uplne kdekolvek .. zastav sa v akomkolvek malom servise trebars cestou z prace ... ved to nemoze byt taky problem ... ked vies napisat post na hojko, tak urcite vies najst aj nejaky maly servis trebars cez zlate stranky a zvaolat si o cenu pripadne termin ... neviem co robite z komara somara, to neni rozoberanie motora z F1, aby na to bol potrebny megaodbornik, staci mechanik so zakladnymi skusenostami .. navyse na takom tuctovom aute
((a v nejakom malom servise mas aj aku taku pravdepodobnost ze to bude bez problemov, kedze servisak a majitel je casto ta ista osoba a tak sa musi vedet obracat, aby sa udrzal))
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: