ciliar napísal:Promiňte že spamuju, ale už sem vážně bezradný. Stáhl sem verzi od Razor1911, bylo to asi 115 rarů, rozbalil sem to a vznikly mi z toho dvě složky DVD1 a DVD2, které dále obsahují dalších asi 84 souborů, u kterých však nevím čím je rozbalit nebo co s nima dělat. Zkoušel sem to dát dohromady v Total Commanderu, ale nic.
Prosím poraďte, protože to bylo skoro 12Gb stahování a nevím jestli začít znova nebo ne.
Díky
odrarujes pomocou raru moutnes do vidrtualnej mechaniky a uz len istalujes ked bude pytat sid subor vyberies umiestnenie mechaniky a to je vsetko .. das skidrow crck a hras... prip nainstalujes DX a C++ co je na dvd1
ako ak kupit tak len koli MP lebo single je kratky ..i ked aj MP dost dobr** ale moze to byt sranda .. snad sa to podari rochodit aspom cez hamachi resp garenu ...
no je to cudne ja som to nainstaloval ale neviem najst ikony proste ako to cracknem ked kde je hra nainstalovana su take neni a ked tam obsah s cracku nakopcim tak pise ze to nieje v spravnej zlozke..neda sa spsutit..kde su tie ikony co mam cracknut? v program files a cod6 tam to nieje
zajtra okolo4 vyskusam skidrow verziu ta razor je fakt cudna..
majik napísal:Cavte
potreboval by som pomoc
hra mi robi toto
rls Skidrow ENG, PC:Intel Core2Duo@2GHz,3GB RAM,Radeon 1950GT 512MB, Win7 Ultimate
Dakujem
To vyzera ze mas rusku verziu. Urcite si stiahol ENG?
Urcite
a niesom sam
robi to ludom s grafikami serii Radeon X19xx alebo 16XX
pozeral som aj v registroch na nastavenie jazyka a je tam ENU...rls je od skidrow,
edituz som to spojazdnil, bolo to ovladacmi, teraz fici vsetko ako ma
majik napísal:Urcite
a niesom sam
robi to ludom s grafikami serii Radeon X19xx alebo 16XX
pozeral som aj v registroch na nastavenie jazyka a je tam ENU...rls je od skidrow,
nestras:D mam x1950pro, dufam ze to pojde, koli tomu to od 13:00 taham a skonci mi to az o 19:30
Caute chcel by som sa spytat chcem si kupit Codko modern warfare2 pc/dvd
a ze ci ktomu musim mat kupeny steam ucet na aktivaciu alebo to staci nainstalovat hodit cdkey ako v cod5tke?
dik za odpovede
2janci2 napísal:sambra: za Steam nemusis platit,iba si ho stiahnes,vytvoris ucet a tam mozes vlozit CD key co ti pride s hrou...aj ja to tak asi idem spravit
A bez toho steamu sa to neda? ten steam mi nejak blbne.
Tak prešiel som kampaň. A hodnotenie hry? Myslím si, že je to veľmi podarený kúsok, aj keď príbeh ma až tak nevtiahol, ale akcia je dokonalá. U mňa bola posledná misia Endgame, lenže tu píšu, že sú tam ešte 2 misie, ktoré som tam ja vôbec nemal. Nejaké bonusové alebo čo?
lama2d napísal:Tak prešiel som kampaň. A hodnotenie hry? Myslím si, že je to veľmi podarený kúsok, aj keď príbeh ma až tak nevtiahol, ale akcia je dokonalá. U mňa bola posledná misia Endgame, lenže tu píšu, že sú tam ešte 2 misie, ktoré som tam ja vôbec nemal. Nejaké bonusové alebo čo?
nie tieto misie niesu bonusove, ten co to robil zle usporiadal misie
S.S.D.D a Team Player su prve dve a The Hornets Nest je 2. misia v 2. acte