Zdravim, mam taky problem ked pozeram nieco z archivu TV JOJ napriklad. Zvacsim si video na celu obrazovku tak sa po par minutach zastavi obraz a zvuk pokracuje.
Ked to zminimalizujem a zase zvacsim tak to ide zase normalne ale po par
minutach sa to zastavi znova.
Toto sa deje len ak to mam zvacsene na celu obrazovku.
Skusal som to v Internet Explorer, Firefox aj Google Chrome. Zacalo sa to diat kratko potom co som si kupil novu graficku ale ja nevidim aky by to s tymto mohlo mat suvis.
Neviete mi poradit v com moze byt problem ?
Dakujem
Problem s prehravanim videa na TV JOJ a TV Markiza
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Sphinx
Addict
Re: Problem s prehravanim videa na TV JOJ a TV Markiza
ja mam ten isty problem na mojom booku toshiba satellite a 300 1tm... tiez neviem cim je to posobene ma mvypnute setrice .. napajanie nastavene tak aby sa nic nikdy nevyplo ale sekne to aj tak . nie nie vzdy ,, nechapemsurfista napísal:Zdravim, mam taky problem ked pozeram nieco z archivu TV JOJ napriklad. Zvacsim si video na celu obrazovku tak sa po par minutach zastavi obraz a zvuk pokracuje.
Ked to zminimalizujem a zase zvacsim tak to ide zase normalne ale po par
minutach sa to zastavi znova.
Toto sa deje len ak to mam zvacsene na celu obrazovku.
Skusal som to v Internet Explorer, Firefox aj Google Chrome. Zacalo sa to diat kratko potom co som si kupil novu graficku ale ja nevidim aky by to s tymto mohlo mat suvis.
Neviete mi poradit v com moze byt problem ?
Dakujem
no tak ten Flash som nainstaloval najnovsi aj ovladace, aj setrice vsetky som vypol a furt nic
Skusim tam dat naspat staru graficku aby som zistil ci to na to ma vplyv a ak nie tak preinstalujem windows a to by uz malo urcite pomoct..
ine riesenie ma nenapada..
//edit
No tak pocitac som preinstaloval a nepomohlo to sakra !
Zbytocne som na tom stratil kopu casu...
Cize je to urcite kvoli grafickej alebo jej ovladacom. Asi budem musiet napisat do ATI supportu...
Skusim tam dat naspat staru graficku aby som zistil ci to na to ma vplyv a ak nie tak preinstalujem windows a to by uz malo urcite pomoct..
ine riesenie ma nenapada..
//edit
No tak pocitac som preinstaloval a nepomohlo to sakra !
Cize je to urcite kvoli grafickej alebo jej ovladacom. Asi budem musiet napisat do ATI supportu...
-
caesar1987
Addict