Tak ja to este len taham este si niejaky ten den budem musiet pockat potom napisem moje dojmy ....... noo a ake mate dojmy ? ako je to optimalizovane ? ide to aj na starsich rachotinach schopne ??
lama2d napísal:SKIDROW píše, že crackol aj multiplayer, aby nepýtalo inštaláciu steamu, lenže to vôbec nie je pravda, ich crack nefunguje... Či to robí len mne?
ja mam tiez skidrow,mam aj nainstalovany steam a mp nejde,treba pockat na nejaky patch alebo co
tak celkom dobra hra sice miestami mi to prislo ako beckova strielacka..take odfalknute mi to pride ale zaroven je to pecka..najvaic sa mi nedarilo na mori na ropnej vezi kks a teraz mam opat nejaku zimnu tie su dobre..to som uz v polke niekde? nwm ako sa ta misia vola..som tam s pricom a je hned za misiou co som bojoval v takej vile ci co to bolo..vrtulniky daval dole a robil snipera...
ako chlapci no neskutocna filmova hra normalne som nevedel dychat ked boli sceny to bola lahodka jediny zapor ze to je fakt kratke mi to trvalo na skoro najtazsej urovni tak 5-6 hodin. Vralo odporucam
Najprv som tam nahodil 1024x768 textúry 3x extra, 2xAA.
Tréningový mód úplne hratelný. Potom mi tam skočila prvá misia a nevedel som či to je komiks alebo hra, tak to sekalo. Prehodil som to na 800x600, textúry 3x high + 2xAA a je to pekne hrateľné, občas to lagne..
Toy M@ch!n3: A nie je to nahodou tym, ze je to cez steam a je to urcene na multiplayer??? Takze kto to bude chciet hrat, tak si bude musiet kupit hru a hrat cez Steam.
hojko napísal:Toy M@ch!n3: A nie je to nahodou tym, ze je to cez steam a je to urcene na multiplayer??? Takze kto to bude chciet hrat, tak si bude musiet kupit hru a hrat cez Steam.
Toto urcene na MP ? bez dedikovanych serverov ? Joke.
Radsej by ste mohli skusit povedat ze ci sa bude dat/da produkt (hra) aktivovat na steam ucte, ci existuje nejaky cdkey pre nas region a ci to bude spojazdnitelne ako COOP ci special ops ci jak to je cez hamachi napr...to by ma zaujimalo. diks zaklad je hru dostat do online modu na steame...a to podla mna jedine cez to aktivoavnie..lenze som nenasiel funkcny cdkey...mam verziu od razora s crackom skidrow
MP je rovnako dobry ako v cod4 hned ako sa pripojis zabudnes na nejake dedikovane serveri, bohuzial neni tu ping zobrazeni ciselne ale sposobom signalu na telefone (palickami) na 75% je to zelene s plnymi palickami. Cela hra sa mi zda lepsie optimalizovana ako jej predchodca. Dokonca mna osobne potesila zo zaciatku absencia perkov ako last stand, martyr, jugernaut ale zaroven ze ak47 je dostupny az na lvl 70