registre windows

Informácie o software, ankety...
bartonko
Expert
Expert

registre windows

Príspevok od používateľa bartonko »

Zdravim , existuje nejaka moznost aby som si zaznamenal moje robene zmeny v registroch windows a potom by som ich mohol aplikovat na roznych pocitacoh jednoduchym sposobom?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

export registrov pred zmenami, export po zmenách, spraviť diff a z toho si spraviť reg súbor. Keďže ten postup je možné spraviť aj ručne, určite sa na to nájde aj nejaký program. Otázne je či by si to nemal skôr spravené ako hľadať nejaký soft
bartonko
Expert
Expert

vyskusam , zatial dakujem , keby mal este niekto nieco nech napise :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Chces to na to, aby si mohol zaznamenavat zmeny pri instalacii napriklad trial softwaru a po skonceni platnosti to zmazat a potom po reinstalle by bol program opat funkcny???

Myslim, ze to moze byt problem, pretoze do registrov sa toho uklada dost vela, aj veci, ktore by si tam necakal.

Ale pozri sem: http://www.google.sk/#hl=sk&q=registry+ ... fp=1&cad=b
bartonko
Expert
Expert

nie nie, robim zmenu zabezpecenia v registroch a chcem to spravit na viacerych pc. a nechce sa mi na kazdom pc znova nastavovat rucne hodnoty tych registrov
salami
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa salami »

kazdy z registrov, ktory menis, si exportni. a potom ho na dalsom pc len dvojklikom zapises. ak to chces dotiahnut k dokonalosti v notepade si zo vsetkych sprav 1. len tam podoplnaj to co je rozdielne-tj vsetko okrem prveho riadku.
Napísať odpoveď