Zdravim, davnejsie som zahlaiadol v tv nejake testy takychto imuno-produktov a vzisiel z toho jeden vitazne a nemozem nikde najst ktory. Potrebujem to pre priatelku. Nemate nejake info?
Ani jedno, ani druhé. V oboch sú do pár dní tie baktérie mŕtve a "nepoužiteľné". Ak chceš niečo kvalitné, tak skús Primadophilus Reuteri od Nature's Way, alebo iný výrobok od nich. Acidko a tieto "mlieka" sú fajné, ale len prvých pár dní. Bohu žiaľ.
Tak pokiaľ máte možnosť kúpiť riadne kravské mlieko, tak je asi najlepšie to, vzhľadom k možnostiam využitia a vzhľadom k tomu, že tam skutočne tie baktérie sú. Holt kto býva na dedine má asi v tomto výhodu.
Neviem, nie som nejaký expert. Ale nebývajú tie baktérie len v kvasenom mlieku? Alebo sú nejaké aj v čistom? Ináč, ja som alergický na laktózu [mliečnu] takže pre mňa to ako možnosť nie je
Neviem, mne z čerstvého nikdy nič nie je. A hádaj uplink čo sa stane keď čerstvé mlieko necháš odstáť 2-3 dni? Áno správne - skysne. A potom tam už tie baktérie sú.
Nó, hej. Ale to je potom nejaká zakysanka, alebo dačo také nie? Nie čerstvé mlieko. Akurát ako píšem, to je dobré možno pre ostatných. Hmm, a ako je to vlastne? Koľko druhov tých probiotických baktérií je povedzme v 1dcl čistého kravského mlieka? Potravinársky neupravovaného. A aké druhy?