Call of Duty: Modern Warfare 2
-
xH4wK
Tak, zahral som si konečne ten SP. Dosť sa mi to páči. A
ko som písal minule, tak môžem potvrdiť že je to výborne hrateľné na AMD X2 3800+,1gb ram,7600gs na 800x600, 2xAA, 3xhigh...
Misie zatiaľ super.. Najviac sa mi páčila asi tá na tých skútroch keď sa jazdí
MP neriešim, ten je pre PG dávno mŕtvy, takže si aspoň vychutnám ten SP

ko som písal minule, tak môžem potvrdiť že je to výborne hrateľné na AMD X2 3800+,1gb ram,7600gs na 800x600, 2xAA, 3xhigh...
Misie zatiaľ super.. Najviac sa mi páčila asi tá na tých skútroch keď sa jazdí
MP neriešim, ten je pre PG dávno mŕtvy, takže si aspoň vychutnám ten SP
cez garenu mozes hrat akurat tak hovno..a kto ma zaujem o MP FIX tak nech mi napise. Zevraj to ide spustit mne osobne nie..zevraj to obchadza tu hlasku ze musis byt zalogovany na steam online...tak by to mohol niekto skusit... treba dat ten crack...zapnut steam..a pustit hru cez garenu...potom by to malo fungovat..mal by sa dat spravit server..ale neda sa zevraj napojit na nikoho a nikto na server...
-
JeffHardyy
Light Professional
...
pls newete prečo ked hram nektoru misiu tak mi dá ERROR že: SaveDevice PC...-Coult not load save file....a crack tam od skidrow a verziu tiež skidrow
Takze, zatial som len skoncil misiu "Wolverines", najlepsia misia zatial aku sam hral, cliffhanger sa nanu netaha vobec, proste boje v USA, super premysleny ten boj, nemohol som z toho, akurat ze na tej Regular urovni tam stacilo behat medzi nepriatelmi a killovat ich rambo stylom, ale to sa vyriesi ked si pojdem tu hru zahrat na vyssej urovni:)