mulatt napísal:to je otazka 5-7 sekund to hadam vydrzis..a ak sa tak bojis tak si vypi
no neviem... ked som si bol davat prepichovat bradu, piercer mi tam dal ihlu, a pokojne si prehrabával v krabičke s piercingami.. a ja s našpulenou perou s ihlou čakal
Dunlop napísal:no neviem... ked som si bol davat prepichovat bradu, piercer mi tam dal ihlu, a pokojne si prehrabával v krabičke s piercingami.. a ja s našpulenou perou s ihlou čakal
mulatt napísal:to je otazka 5-7 sekund to hadam vydrzis..a ak sa tak bojis tak si vypi
A kolko stoji instalacia obycajneho piercingu (malej bodky) ? Pocul som ze spoluziakova kamoska platila 40€ ale to sa mi nechce verit ...
najprv do nosa,teraz nad peru sak budes vypadat ako zena.si neviem predstavit chalana s gulickou nad perou..sestra to tak ma a jej to ide ale u chalana bez sance daj si do obocia nebud srac
btw: cute chcel by som vediet co si ty za chalana ked si v jednom prispevku pisal ze si chodil s 25 rocnou babou a teraz si chces davat zenske piercingy a k tomu sa bojis ze to boli
Dunlop napísal:už mu chyba len do pupku a klitorisu
Hahaha moc vtipne
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 18:08 )
mulatt napísal:najprv do nosa,teraz nad peru sak budes vypadat ako zena.si neviem predstavit chalana s gulickou nad perou..sestra to tak ma a jej to ide ale u chalana bez sance daj si do obocia nebud srac
Heh tak tu sexi bodečku v tom nose nemam lebo ma vyhodili z jedého salónu ...
co si im tam skolaboval?? jasne ze to nosia iba zenske..nechapem preco tak stresujes..sak ked chces chod nehaj si prepichnut a ak sa ti nebude pacit tak vyberes a zarastie ti to..aj tak si myslim ze si nakoniec nedas
Vošiel som do štúdia a ten kkt čo tam robi sa ma spytal že čo chceš teplouši ? A ja že "prosím" ? No a potom skrikol Vooon Tak som radšj išiel preč ...