Bojím sa jej to povedať, pomôžte mi :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Bojím sa jej to povedať, pomôžte mi :(

Príspevok od používateľa cico410 »

k+
21rOBO21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

nuž ... je to ťažké ja viem,ale pokial je to v pohode normálna baba a nie namyslená šlapka tak by ťa mala určite pochopiť :) možno sa jej to bude zdať neskôr aj zlaté takže ... :) a ked jej to bude velmi vadit,a nebodaj sa aj rozídete tak aspon budeš vedeť že tá baba je p*ča a nebola pre teba tá správna :) tak či tak,nemáš čo stratiť :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No myslim, ze ak s nou nebudes dalsich par mesiacov komunikovat, zrejme to tiez neprospeje vasmu vztahu.
Ber to tak. Ak by jej to vadilo, tak si Ta nezasluzi. Stal by si o taku zensku?
:wink:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Vek? Ona? Ty? Normálne sa s ňou stretni a povedz jej to, že aký máš problém. Ak je to normálna kočka, tak by to mala pochopiť bez problémov. Ak nepochopí, tak sa na takú pipku rovno vykašli.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja sa len spytam ,celkom mi to nesedi ,ako je mozne ze ste spolu tri tyzdne a nekomunikujete spolu ci ako to vlastne je ? pretoze sa mi to nejako nezda ,doteraz si nevsimla ze sa zajakavas ci ? stava sa ti to len ked hovoris rychlo ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj mňa to zaujalo.. asi komunikujú posunkovou rečou.

Ak si doteraz nevšimla Tvoje zajakávanie, tak to asi nebude až tak vážne, tým pádom by som z toho určite nerobil vedu.. ďalej by som sa správal úplne normálne. Keď sa raz občas "zajakneš", sama zistí, že máš nejaký problém.. a nech sa potom rozhodne, či je to pre ňu OK, alebo nie..

Ja by tento problém určite neriešil nejak špeciálne.. nechal by som to na voľný priebeh. Keď budeš ticho, rozíde sa s Tebou kvôli Tvojej mlčanlivosti a nie zajakávaniu.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

podla mna to je normalna vec a ked si to doteraz nevsimla tak v pohode hlavne pred nou nerozpravaj rychlo
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Mozno ti to pomozu aj tieto nazory:

http://www.hojko.com/ja-som-zufaly-t117198.html
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

omg ak ta necha kvoli takej banalite, tak o nic neprichadzas.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Normálne sa zajakávaj aj naďalej. Možno sa jej to zdá zlaté a aj preto ti venuje tolko času.
A ty ako trulo mlčíš a naťahuješ ju :D Tri týždne je dosť, už by si mohol začal niečo rozprávať...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Rajesh Koothrappali si to ty chlape? :smt006

Ak ste v postpubertálnom veku tak jej to normálne vysvetli a nielen to, že sa zajakávaš ale aj, že si sa hanbil jej to povedať lebo si sa bál ako zareaguje a ty o ňu nechceš prísť, lebo ju máš rád...atd. (proste úprimnosť) a myslím že by malo byť všetko v poriadku a ak je normálna bude ťa mať ešte radšej pretože sa na nič nehráš a vkladáš do nej istú dôveru (samozrejme rátame s tým že je to normálne vyspelé rozumné dievča)

Tak sa drž, odlož strach bokom, lebo sa ti môže stať, že odíde skôr ako sa odhodláš. :wink:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Ty jo v pohode :) mam kamarada co ma stejny problem jak ty a sere na to .. normalne to drti s zenskyma vic jak kdokoliv jiny koho znam :-D takze ji to normalne rekni.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Ja mám tiky. Tiež som to považoval niekedy za problém ale už mi to teraz absolutne neprekáža, holku si dokážem nájsť aj tak a aj mám holčinu ktorú mám velmi rád a sme spolu šťastní ;) Ide o to ako sa pri babách správaš a aký si ku ním ;) Takže sa uvolni nemáš žiaden problém. A nevrav jej to, proste len buď samého sebou, holka Ťa musí brať takého aký si :-)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

možno ako povzbudenie - sám mám rečovú vadu: horšia výslovnosť sykaviek a občas mám rýchlejšie myšlienky ako stíham vravieť. A normálne žijem a mám super vzťah (týmto pozdravujem svoju polovičku :smt057 ). Základom je nemyslieť si, že tvoje zajakávanie sa nie je normálne. Je to naprosto v poriadku a patrí to k životu. Keď prijmeš sám seba, tak o niečom takom už ani nebudeš premýšľať :wink:
jano1507
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jano1507 »

Zajakavanie je prejavom napriklad toho ako si vravel ze ked clovek je neisty, takisto je prejavom niecoho ked nieco tajis a nechces aby to vedela.Jednoducho ako tu vela ludi povedalo bud sam sebou hovor to co citis a netaj sa nicim bude ta musiet prijat takeho aky si. Pozri moje prve dievca v zivote ma fest brutalne chcelo ("Poeabat") od zaciatku som bol doslova v oblakoch povedal som jej lubim ta a ona na to ze uhm suhlas hej. to bol koniec. na druhy den si ma bezdovodne vymazala nezdvihala a nakoniec mi vynadala do zebrakov a nul :D . Ver nahnevalo ma to tak ako kazdeho ineho lebo som to myslel vazne a ona ma chcela len poebat nic ine. Vynadal som jej do poslednych ku*v totalne som ju ponizil pretoze si to zasluzila ohovarala ma pred jej kamaratmi pi*ov***. Dokym som ju nespicoval ako poslednu stetku. Jedine dievca ktoremu som vynadal lutoval som to ale nemohol som sa zastavit ani. Este stale sa neponaucila :D ale ozpravame sa normalne uz. Niekedy musis byt na zenske zly ale nie takto ako ja alebyt dravy :) a pri tom uprimny .ukazuj zenskej ako sa snazis. do spolocnosti chodte len tam kde sa citite obydvaja dobre tak preto sa dohodnite najprv kam chcete ist nenechavate to en na jedneho.
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ja si myslím, že zajakávanie nie je žiadnym dôvodom na rozchod. (Aspoň pre mňa nie a určite je to tak aj u väčšiny báb.) Však nikto nie je dokonalý. A práve v tej nedokonalosti je ukrytá krása. :wink: Ak ťa ľúbi, nie je o čom. Na strednej som mala spolužiaka, ktorý kokce a bol to fajn chalan. Pri koktaní bol na zožratie. :wink:
feromakovi
Expert
Expert

dtaz

Príspevok od používateľa feromakovi »

je pravda že pred určitým časom sa mi páčilo jedno dievča proste láska na prvý pohľad...a tiež som odvtedy nebol schopný s ňou komunikovať..proste stále som za ňou doliezal ukázoval som sa a tak...a keď sa mi podarilo byť s ňou samou (raz sme boli na prechádzke) to bol zabijak ja som nedokázal nič povedať ja som bol stále ticho a vnútri som cítil veľkú radosť že je so mnou...ja som si preoste len užíval že je pri mne a mne to stačilo...ona to zase vnímala ako trápne ticho a že my si ani nemáme čo povedať...proste aj vždy keď som jej chcel niečo povedať tak som nad tým textom tak priveľmi rozmýšľaľ že som sa zakoktal alebo som povedal úplný opak a to si človek ani neuvedomí...
postupom času už ju teraz beriem ako kamarátku a akože sme v kontakte píšeme si na nete...a až odvtedy ako som ju začal brať ako kamošku (ona ma inak nebrala) sme mohli normálne komunikovať...ja už jej teraz poviem čo ma napadne som spontánny nerozmýšľam nad tým čo jej napíšem aj keby som sa mal za to rok hanbiť...a už teraz keď sa s ňou rozprávam tak je to pohoda...
Akože tým som nechcel naznačiť že ju musíš brať ako kamartáku, len že ja som mal podobný problém a napísal som result že v čom to bolo.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

boze ved hovoris ze spolu chodite, takze ta ma rada, vsak? som presvedceny ze jej to nebude vadit ked ta ma rada urcite ta neprestane mat rada iba kvoli tomu... sice ma nenapada ziadny rozumny sposob ako jej povedat ze sa zajajkavas ked na to este neprisla sama.. no a nakoniec tu je moznost (aj ked velmi mala a uboha) ze ta necha "tak" v tom pripade to je krava a nema to s nou vyznam dalej riesit... zistis ze nebola dost dobra pre teba a ides dalej :) ale takyto katastroficky scenar si nepredstavuj, urcite to dobre dopadne a ona to pochopi. som si tym isty :)
feromakovi
Expert
Expert

ee

Príspevok od používateľa feromakovi »

r3mus napísal:boze ved hovoris ze spolu chodite, takze ta ma rada, vsak? som presvedceny ze jej to nebude vadit ked ta ma rada urcite ta neprestane mat rada iba kvoli tomu... sice ma nenapada ziadny rozumny sposob ako jej povedat ze sa zajajkavas ked na to este neprisla sama.. no a nakoniec tu je moznost (aj ked velmi mala a uboha) ze ta necha "tak" v tom pripade to je krava a nema to s nou vyznam dalej riesit... zistis ze nebola dost dobra pre teba a ides dalej :) ale takyto katastroficky scenar si nepredstavuj, urcite to dobre dopadne a ona to pochopi. som si tym isty :)
no teraz neviem ale ak si myslel tým mňa tak ja som s ňou nechodil vôbec ja chodím s iným dievčaťom na tej komunikácií to tam viazlo a asi by sme si ani nemali čo také povedať teda ja s ňou určite nič pretože by som jej mohol hovoriť len ako som veľmi rád že je so mnou alebo že je pri mne:D ale to je len moja skúsenosť nemusí to tak platiť vždy a vôbec tomu zakladateľovi tejto témy neprajem aby mu to tak dopadlo..en som vyjadril svoj názor resp moju skúsenosť možno to niekomu pomôže...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

feromakovi: ne ja som myslel zakladatela temy :)
Napísať odpoveď