Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-Sake s Jelinkovou slivovicou je ...
- niekto si zjavne domysla hovadiny a siri ich dalej. Toto ma dost vytaca, hlavne ked som mimo domu a nemozem sa nijak branit. Ak nieco niekto ma, tak nech mi to kua povie do ocu, ale nie sirit kraviny.
+ Uz len 5 dni...
+ veci okolo vztahov a podobnych nezmyslov sa davaju do poriadku, aspon na teraz
- niekto si zjavne domysla hovadiny a siri ich dalej. Toto ma dost vytaca, hlavne ked som mimo domu a nemozem sa nijak branit. Ak nieco niekto ma, tak nech mi to kua povie do ocu, ale nie sirit kraviny.
+ Uz len 5 dni...
+ veci okolo vztahov a podobnych nezmyslov sa davaju do poriadku, aspon na teraz
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
po dlhej dobe... 
+ v skole sa zatial celkom dari
+ s priatelkou uz 2 mesiace a 9 dni, skoro kazdy den spolu a este ma to neprestalo bavit.. snad to bude este na dlho
- aj ked mi iste veci, ktore uz neviem ovplivnit ani ja ani ona a su to veci, ktore sa mna vobec netykaju, vadia
+ michael jackson - proste bozska hudba, pri nom dokazem mysliet viac pozitivne ako obvykle... (r.i.p.)
+ v skole sa zatial celkom dari
+ s priatelkou uz 2 mesiace a 9 dni, skoro kazdy den spolu a este ma to neprestalo bavit.. snad to bude este na dlho
- aj ked mi iste veci, ktore uz neviem ovplivnit ani ja ani ona a su to veci, ktore sa mna vobec netykaju, vadia
+ michael jackson - proste bozska hudba, pri nom dokazem mysliet viac pozitivne ako obvykle... (r.i.p.)
dnes ma potesil jeden clovek ktory ma dokaze pocuvat lebo nikto ma nedokaze zniest pretoze vraj moc kecam
:D:D:D aj tak o tom pochybujem ze ma pocuval L:D:D:D:D::D a nasrala ma kvalitne technika,,,,hlavne myska ktora pravidelne kazdych 5 minut vyopadava a pocitac je pomalsi ako moje spomalene muslenie
::D:D: dpc zas ta myska vypadla
-
bolek
Guru
++ dnes sme deťom v nemocnici spravili program- "letecký deň". Myslím, že to bolo celkom vydarené a malo to úspech
+ potom plaváreň a sauna
+ v pohode týždeň v škole, nejaké dva testy, ale dá sa
-- počasie, zajtra nech už sneží radšej
+ konečne som prekonala tri týždne depresívnej nálady a vraciam sa k svojmu "zdravému normálu"
+ potom plaváreň a sauna
+ v pohode týždeň v škole, nejaké dva testy, ale dá sa
-- počasie, zajtra nech už sneží radšej
+ konečne som prekonala tri týždne depresívnej nálady a vraciam sa k svojmu "zdravému normálu"
-
Misuliatko
Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict