Idealna havarijna poistka ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Idealna havarijna poistka ?

Príspevok od používateľa Trussardi »

v predajni kde som si kupoval nove auto mi automaticky vybavili aj havarijnu poistku (doporucene) no suhlasil som len na rok ,ze si ju na dalsi rok vybavim uz sam.

kedze 730 eur (22 000 Sk) za rocne cisto havarijne poistenie sa mi zda vazne dost

znamy mi poradil ze sa v pohode bude dat rocna poistka aj za 350 eur (10 000 Sk) auto je to novy peugeot 307CC r.2008 na 18" palcovych elektronoch

ake mate havarijne poistky a aku do buducna doporucite na toto auto do 350 eur ? :)
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

To myslis vazne ze si tolko platil? No pekne sa na tebe nabalili....

Uniqua, axa alebo generali....brat mal v generali poistenu novu octaviu, zrazil srnu....mal peniaze do 10dni.....

Ja mam v axe, ale zatial som ziadnu nehodu nemal. Na volvo s60, 2.5T platim 463eur rocne ak si spravne pamatam.

Z mojho okolia same zle skusenosti na vsetky poistovne zacinajuce na K, takze tie by som nevolil....
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Vazne, je to havarijna od Allianz , preto o rok uz chcem nejaku inu
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Ja osobne axu....predchadzajuce auto som mal poistene v generali, ale nepacil sa mi ich pristup......

V axe mam aj asistencne sluzby...raz pri LM mi niekto na chate prepichol pneu, siroko daleko nikde hever ani kluc......(nie, nemal som ani ja).....tak som volal, prisli - sice az za hodinu aj pol, ale zadara vymena....(rezervu som mal)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus si to len tak orientacne nahadzat sem: http://www.poistim.sk/havarijne-poistenie
Napísať odpoveď