nedokazem sa dostat do AP-cka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
MaximG
Amateur
Amateur

nedokazem sa dostat do AP-cka

Príspevok od používateľa MaximG »

Cawte, mam taky dost velky problem, stoji a pada na nom cely moj pristup k netu, tak mi prosim skuste pomoct. Mam doma PLANET wap-4033, ktory sa momentalne tvari ako mrtvy chrobak, skusal som predvolenu IP 192.168.0.1 a nic, taktiez reset nan nefunguje, v kolonke prijate pakety mi svieti velka nula hoci odoslanych je neurekom a uz mi fakt dochadzaju napady, moze to byt sposobene zmenou firmweru? ak ano ako ho mozem zas zmenit?? poradte pls, vdakaa
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Moze to byt zmeno fw, kludne. Mas aj ty IP adresu v rozsahu, cize 192.168.0.xxx (v pripade masky 255.255.255.0), aby si sa nan mohol pripojit??? Firmware by bol mozne zmenit v pripade, ze AP bude reagovat, pripadne cez servisny kabel, ak to vobec AP podporuje.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Skusk cross cabel , alebo viac krat sa pokusaj o hard reset.
Mne sa vela krat stalo , ze na prvy krat som sa do daneho zariadenia nedostal.
Kokretne u routru od Apple som mal obrovsky problem spravit hard reset.
MaximG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MaximG »

ano IP mam v rozsahu, skusal som uz aj par programov na zoskenovanie ip adries zariadeni v sieti ale k nicomu som sa nedostal, jedina ip co naslo bola ta moja na pc ktoru som rucne nakonfiguroval, zial servisny kabel pri tomto type nieje podporovany, a o ten hard reset sa pokusam pravidelne vsetkymi moznymi sposobmi ale aj tak ho nedokazem zobudit.... :((
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

..

Príspevok od používateľa sulo34 »

ako bolo napisane hore skus este krosovany kabel a ked nie rozober ho a cekni ci ti viditelne nieco neodislo ak nie tak myslim ze mas dozrete AP
Napísať odpoveď