tak jasne ze z obicajnou sa to moc neda porovnavat urcite ti to ten dosah zvisi ale zalezi od toho ake mas hrube steny a atd.. proste na aky dosah to potrebujes?
Kvako: Samozrejme, ze to ma zlepsit signal. Ale je potrebne taka silna antena niekde do domu a zahradu??? Co si predstavujes pod pojmom zlepsenie signalu??? Inak ide o vsesmerovu antenu, ktora je urcena pre pristupovy bod. Ak by si to chcel dat na wifi kartu do PC, tak tam sa skor hodi smerova anetna. Cena tej aukcie pojde ale urcite vyssie a ked si k tomu priratas postovne, tak sa ti cena vyrovna, ba mozno aj prevysi cenu tu v obchodoch na Slovensku.
Cena tej anteny vychádza okolo 5 EUR aj z postov preto má to tak láka . Možno by mi stačil aj slabšia ale tie sú tam drahšie takza tuto kvôli cene. A chcem vziať viac ks. Ja si to chcem dať na router ale kamarát by si to pripojil na WiFi kartu bude toslapat aj keď je viac smerová ???
No takže túto antenu odporúčate dať na router nie na WiFi kartu??
A nepochopil som prečo by to nemal dať za takú cenu akátam je?? To nieje dražba ale Buy it now. Tak prečo by to nemal dať??