Call of Duty: Modern Warfare 2
Prejdene.
Mna to aj napriek dobrému deju, množstvu zbraní a peknej grafike sklamalo. Absencia vyklánania mi veľmi chýbala, som na to zvyknutý z mp 4ky. Dalej miestami velmi prečačkaná grafika sýtymi farbami, niekedy dosť neprehladná hlavne v tých nočných misiách kde horí biely dom a pod... Krátky dej. Zmáknuté za chvíľočku. Mám z toho zmiešané pocity. Viem že kritizovať je lahké ale ja osobne som od toho očakával viac. Prejsť hru za štvrť dňa to je naprd, človek sa na to teší a teraz sa môže nudiť. Mp bez dedikovanych serverov somarina jak slak... ach jo. U mp ostávam pri 4ke. Zvuky zbraní a celkový efekt ako napríklad mapa vacant ostal neprekonaný...
Mna to aj napriek dobrému deju, množstvu zbraní a peknej grafike sklamalo. Absencia vyklánania mi veľmi chýbala, som na to zvyknutý z mp 4ky. Dalej miestami velmi prečačkaná grafika sýtymi farbami, niekedy dosť neprehladná hlavne v tých nočných misiách kde horí biely dom a pod... Krátky dej. Zmáknuté za chvíľočku. Mám z toho zmiešané pocity. Viem že kritizovať je lahké ale ja osobne som od toho očakával viac. Prejsť hru za štvrť dňa to je naprd, človek sa na to teší a teraz sa môže nudiť. Mp bez dedikovanych serverov somarina jak slak... ach jo. U mp ostávam pri 4ke. Zvuky zbraní a celkový efekt ako napríklad mapa vacant ostal neprekonaný...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zdroj
+ porovnavacie video PC,PS3,Xbox360
PS3 mi pride najhorie na tom s grafikou,PC najlepsie a Xbox sa drzi tak v strede
Porovnanie
mas verziu od razzor vsak??? staci ked to dobre nainstalujes!!! posledny sid subor sa dava z 2 dvd!rados915 napísal:Môže mi niekto upnúť svoj súbor localization.txt a poslať link? Ja keď cracknem hru (vyskúšal som 2 cracky) tak mi po spustení vyhodí chybu (viď. príloha). Ten môj súbor má 0 kb a je prázdny.
Díky za pomoc
-
dominator7
Light Expert

Mne pise pri steam verzii toto . Isiel som podla tohto navodu
1.Najskôr spustite inštaláciu hry.
2.Keď vám nainštaluje STEAM, inštaláciu zrušte.
3.Otvorte zložku "Serial STEAM Patch" a spustite "Dynpatch.exe".
4.Kliknite na patch a v zložke kde máte nainštalovaný STEAM kliknite na steam.dll.
5.Napíše vám "Patch completed".
6.Môžete doinštalovať hru.
7.Keď máte hru nainštalovanú, cracknite ju buď crackom v zložke "razor1911-crack" alebo "COD_MW2_CRACK" podľa toho akú máte verziu hry.
8.Hotovo!
Ale 6.ty bod mi nejako nevysiel . Ked som to dal instalovat tak po oboznameni ze to bude mat 11 GB mi nabehlo toto
-
Sphinx
Addict
ako tak toto som netusil ze aj steam verzia tak funguje ,, myslel som ze p2p na steam server ktory je stabilny ale tak toto by ma riadne sral**
Jediná nevýhoda je, že hra vybere jako hostitele nejlepšího připojeného hráče (co se týče PC hardwaru a připojení) kterému ale z této pozice nevyplynou žádné výhody. Nemůže měnit mapy , vykopnout hráče atd. Kamenem úrazu je pokud se tento hostitel odpojí. Potom se všem zobrazí hláška "waiting" a hra lustruje další hráče, kteří by mohli být hostitelem. Pak vše pokračuje naprosto kontinuálně dále. Bohužel jsem už byl svědkem toho, že takto se po sobě přehodil hostitel asi 4x, než to došlo na mě. Což jsem poznal když jsem se odpojoval. Objevila se pak hláška " hledám nového hostitele " a než byl nalezen nepustilo mě to ze hry. Nic strašného, je to spíš vyjímečné, ale zdrží to.
ja mam AMD Athlon X2 5000+, X1950Pro 256 MB, 2GB RAM a hram to vsetko na High pri 2xAA pri ziadnom sekani, nikdy som nic take nespozoroval, ide mi to plynulo co som bol aj ja dost prekvapeny kedze pri MW1 pri to pri vsetko na High pri dynamickych scenach hadzalo uz FPS na nizsie hodnoty kde som to citil ale MW2 to nerobipatrick1 napísal:tí čo majú 2GB ram, ako vám hra beží? zadrháva sa kvôli swappovaniu HDD? lebo mne áno, a neviem, či je to kvôli malej ramke.. vďaka
EDIT: ešte dodám: hrám všetko na maximum, len soft smoke edge je vypnuté a rozlíšenie 1186 x neviem čos 256MB grafikou X1950XTX
no ano...cisty win fakt ide svizne aj hry idu lepsie..mam to overene ja preformatujem ked vijde cestina na cod mw2..s tym to pojdem prejst znovu:)-=wolf=- napísal:Ja som specialne koli MW2 reinstaloval windows aby to bolo svizne tak mozno ti to pomoze
-
xH4wK
-
Royalflush
Guru wannabe
-
DAMON88
Professional
vsimnite si v tomto videu
http://www.gametrailers.com/video/pc-ps ... fare/58992
v case 1:31 tei mechy s pieskom myslim ze uz som ich niekde videl
CRYSIS
http://www.gametrailers.com/video/pc-ps ... fare/58992
v case 1:31 tei mechy s pieskom myslim ze uz som ich niekde videl
CRYSIS
-
JeffHardyy
Light Professional
...
tak čo nikdo mi nepomože pls? Ked hrám nejaku misiu tak mi vyhodi že SaveDevicePC.-TempSavefile coult not load save file a pritom save mam v poriadku
-
Royalflush
Guru wannabe
Nemozes vedet.Drago napísal:NeviemeMozno po tom ako ta v MW1 vysadilo na nositka a do vrtulnika, tak na most este mohli prist nejake Zakhaevove jednotky, ktore postrielal tie Kamarovove
a Prica zobrali do gulaga ako zajatca ..
/Royalflush: A prave to ho ozivilo
Ale ajtak je price typek.
Ved medzi CoD 2 (2.sv) a CoD 4 (neviem presne rok, ale moderna doba) je vyse 50 rokov a on furt vyzera tak isto?:D