Zdravim,
Uz ma prestalo bavit platit firme tcom 40 eur za 2mbps ... no nikde na nete nemozem najst, ake su tu moznosti pripojenia. Chello nedostupne pre ziar nad hronom, ostatne nepoznam. Hladal som aj moznost wifi, co je na sibaku, ale to pripojenie sa mi zda horsie ako toto. Ma to sice 5mbps, ale vacsie odozvy. Su tu aj ine moznosti?
Aky internet v ZH?
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
existpierre
Medium Star
-
existpierre
Medium Star
Blackburn, to je ta firma s wifi co som spomenul. Bojim sa vacsich odoziev. Ale uz som sa rozhodol. Len zdieracki tcomaci maju mesacnu vypovednu lehotu od prveho dna nasledujuceho mesiaca .. takze sa ich zbavim az 1.1.
takze sa mi naskytla otazka, ci je mozne mat obe pripojenia naraz so suctom ich rychlosti, ked mam adsl router?
takze sa mi naskytla otazka, ci je mozne mat obe pripojenia naraz so suctom ich rychlosti, ked mam adsl router?
Urcite nemozes vyuzivat 2 ISP naraz, nakolko si to neviem ani predstavit. Teda si neviem predstavit ich sucet, no ja som tiez zo ZH a znamy ma tento pc 3000 a nestazuje si, teraz maju vyhodne ponuky, latenciu cize odozvy nemozes ovplyvnit a tusim, ze ju nemas ani nikde garantovanu. Cize je to bud hop alebo drop.
-
existpierre
Medium Star
uz som tam volal. Take zariadenie existuje ale stoji 250 eur
Tiez mam znamych a su spokojni. Technik je momentalne chory, takze az buduci tyzden.. a potesilo ma ze maju prvy meziac zadara, cize za tcom zaplatim navyse akoby len jednu fakturu. Takze o tyzden idem riesit
dakujem vsetkym sucastnenym sa respond and help
dakujem vsetkym sucastnenym sa respond and help