vie mi niekto prosim poradit bud aky konvrtor mam pouzit alebo nastavenia alebo proste nejake ine riesenie aby mi to .wmv prehralo???
Filmy v Samsung S5600
Filmy v Samsung S5600
zdravim.....mam telefon samsung s5600 a mam problem s prehravanim videa....prerobil som si jeden film z .avi (kedze .avi mi neprehrava) do .wmv a ked som ho vlozil do telefonu a snazil sa ho prehrat vypysal mi ze: "nepodporovany format medii alebo prilis vysoka bitova rychlost"....pokial viem tak prehrava .wmv subory
vie mi niekto prosim poradit bud aky konvrtor mam pouzit alebo nastavenia alebo proste nejake ine riesenie aby mi to .wmv prehralo???
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/post1293428.html
tu by si mal nájisť odpoveď na svoju otázku. Použi jeden z tých dvoch softov spomenutých v téme.
tu by si mal nájisť odpoveď na svoju otázku. Použi jeden z tých dvoch softov spomenutých v téme.
diky moc...cekol som to...stahujem si akurat ten Format Factory...mno lenze ta tema je venovana 3gp a nie wmv...nievies mi poradit co s wmv???uplink napísal:http://www.hojko.com/post1293428.html
-
marekbenco
Light Expert
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a na to si ako prišiel? Samozrejme že si tam môžeš nastaviť aké chceš Ty hodnoty, na všetko. Stačí to rozkliknúť, alebo prepísaťhelicos napísal:v obidvoch programoch si to možeš dať do formátu wmv.a k tomu format factory chyba mi tak že si nemožem nastaviť koľko ja chcem bitrate vo videu ale že sú tam prednastavene hodnoty
aj wmv tam spravíš. Má to všetky formáty. Dá sa tam nastaviť všetko. Audio/video kódek, kontajner, audio bitrate, video bitrate. Čo len chceš.Pacho_007 napísal:diky moc...cekol som to...stahujem si akurat ten Format Factory...mno lenze ta tema je venovana 3gp a nie wmv...nievies mi poradit co s wmv???
- Prílohy
-
- format-factory-bitrate.gif
- (59.87 KiB) 393 stiahnutí