Filmy v Samsung S5600

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Filmy v Samsung S5600

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

zdravim.....mam telefon samsung s5600 a mam problem s prehravanim videa....prerobil som si jeden film z .avi (kedze .avi mi neprehrava) do .wmv a ked som ho vlozil do telefonu a snazil sa ho prehrat vypysal mi ze: "nepodporovany format medii alebo prilis vysoka bitova rychlost"....pokial viem tak prehrava .wmv subory
vie mi niekto prosim poradit bud aky konvrtor mam pouzit alebo nastavenia alebo proste nejake ine riesenie aby mi to .wmv prehralo??? :cry:
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

http://www.hojko.com/post1293428.html

tu by si mal nájisť odpoveď na svoju otázku. Použi jeden z tých dvoch softov spomenutých v téme.
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

uplink napísal:http://www.hojko.com/post1293428.html

tu by si mal nájisť odpoveď na svoju otázku. Použi jeden z tých dvoch softov spomenutých v téme.
diky moc...cekol som to...stahujem si akurat ten Format Factory...mno lenze ta tema je venovana 3gp a nie wmv...nievies mi poradit co s wmv???
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

v obidvoch programoch si to možeš dať do formátu wmv.a k tomu format factory chyba mi tak že si nemožem nastaviť koľko ja chcem bitrate vo videu ale že sú tam prednastavene hodnoty
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marekbenco »

Asi naj je podla mna SUPER converter. A nastavis si tam co len chces a spravis z coho chces co chces.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

helicos napísal:v obidvoch programoch si to možeš dať do formátu wmv.a k tomu format factory chyba mi tak že si nemožem nastaviť koľko ja chcem bitrate vo videu ale že sú tam prednastavene hodnoty
a na to si ako prišiel? Samozrejme že si tam môžeš nastaviť aké chceš Ty hodnoty, na všetko. Stačí to rozkliknúť, alebo prepísať ;)
Pacho_007 napísal:diky moc...cekol som to...stahujem si akurat ten Format Factory...mno lenze ta tema je venovana 3gp a nie wmv...nievies mi poradit co s wmv???
aj wmv tam spravíš. Má to všetky formáty. Dá sa tam nastaviť všetko. Audio/video kódek, kontajner, audio bitrate, video bitrate. Čo len chceš.
Prílohy
format-factory-bitrate.gif
(59.87 KiB) 393 stiahnutí
Napísať odpoveď