Hmm.. mam taku trosku vseobecnu otazku. Ide mi o to, ze chcem najst neaky rozumny stred. Mam web ktory som si viac menej sam nakodil, nie je to super pro, ale kod je prehladny rychly, vyznam sa v nom, viem ho lahko prisposobit potrebam. Budujem si ho kontinualne uz neaky cas, s tym ako sa ucim nove veci a vylepsujem ho. Robil som ho ale uplne od adama. A teraz proste rozmyslam ci je takyto sposob standardny, vyhodny,.. ci nieje lepsie opriet sa od zaciatku o neake redakcne systemy, Cmska atd. Tie poskytuju oproti mojmu viac menej surovemu kodu asi vacsie moznosti, a vyssiu bezpecnost, ale zaroven ma uplne odosobnuju od webu a design a funkcionalitu uz musim prisposobovat danemu systemu. Co je teda pre mna trosku strata. Chapem ze pre pouzivatela neznaleho programovania to neuveritelne vsetko zjednodusi, ale pre mna je to na vazkach.
Teda chcem sa spytat. V profi praxi, si tvorcovia robia aj nieco ako kvazy vlastny RS? (Myslim to tak ze mojmu webu som vytvoril admin prostredie pre obhospodarovanie webu, ale moznostami sa to ani zdaleka neblizi RS) Su bezne aj zlozitejsie weby ktore nebezia na ziadnom RS? Alebo teda su redakcne sys, cms atd uz tvrdy standard, a uz sa mam pri tvorbe jednoznacne orientovat tymto smerom. A ak ano, tak potom premna vyvstava otazka.. Je vobec neaky sikovny sposob ako naimportovat web pod neaky rs? Lebo tie casto funguju cez moduly, doplnky, a tisic inych pi*ov***, ktore by som musel neako .. ja neviem. To uz rovno vytvorit novy template a nastylovat ho.. potom neako si vlasy trhat pri databazach.. alebo..

.. fakt neviem. Ako ja sa tymito vecami prekusavam len zo zaluby,.. takze mozno moje predstavy su dost mimo profi realitu.
Neviem no

, preto pisem, som z toho zmateny.. mam sice uz vztah k mnou vytvorenemu

ale zaroven sa citim trochu zaopicami ked to porovnavam z neakymi standardami.