MP3/MP4 Prehrávač

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

MP3/MP4 Prehrávač

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Zdravim vsetkych, rozmyslam o kupe noveho mp3/mp4 prehravaca a mam par tipov... Chcel by som sa opytat ci nahodou s nimi niekto nema skusenosti a ktory znich by ste mi odporucili..

Takze je ich len par:

1.Creative ZEN X-Fi 8GB

- odkaz: http://datacom-ke.sk/creative-zen-x-fi-8gb_d26024.html

+ prikladam obrazok v prilohe, a tu je aj video review toho prehravaca:

(hovori tam o par chybach, respektive nedostatkoch prehravaca ktore niesu az tak strasne)

2.Emgeton M7 Cult 8GB

- odkaz: http://datacom-ke.sk/emgeton-m7-cult-8g ... 44167.html

+ prikladam aj obrazok v prilohe

- o tomto prehravaci si niesom isty pretoze som si precital jednu cesku recenziu a knej komentare a vacsina uzivatelov ho neodporuca kupovat, teda vlastne ten model cult plus, no neviem ako by to bolo pri tomto ale bojim sa zeby medzi nebol velmi velky rozdiel, ( ten model plus ma slot na SD kartu a este nejake veci.. ale zaujima ma ci niekto z vas snim nema skusenosti a popripade ake su..)

3. Emgeton X7 Cult 8GB Black (alebo 4GB)

- odkaz: http://datacom-ke.sk/emgeton-x7-cult-8g ... 44162.html

+ taktiez foto v prilohe

....

Prosim vas keby ste mi mohli poradit ktory si myslite ze sa najviac oplati kupit alebo keby ste mali nejake ine tipy tak ich velmi rad privitam, Ale hladam prehravac ktory by bol kvalitny a aby mal kvalitny zvuk, potom pamet minimalne 2GB ale hlavne ide o tu kvalitu prehravaca a kvalitu zvuku.. Dakujem vopred za odpovede a rady...
Prílohy
Emgeton X7 Cult
Emgeton X7 Cult
Emgeton M7 Cult
Emgeton M7 Cult
Creative Zen X-Fi
Creative Zen X-Fi
HekerPivo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

nerozmyslal si o ipode?predsalen sa mi zda ako ovela vacsia kvalita oproti tym emgetonom. ale ak chces nieco do tej ceny tak zober ten creative, podla mna jasna volba..
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

no neviem, do akej ceny by som tak vedel kupit? lebo ja neivem no, o ipode som nerozmyslal pretoze som myslel ze je to trosku mimo tej cenovej kategorie, no neviem ake su teraz ceny.. vedel by si poradit nejaky?.. lebo mne hlavne ide o kvalitu zvuku a kvalitu prehravaca, vydrz, aby vydrzal...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

za nejakych 130e kupis napr. iPod Nano 3G 8GB (ten mam aj ja) a musim uznat, ze co som pocuval cez moje Koss Porta Pro pesnicky na tom creative a na svojom iPode, creative sa podla mna proste nechytal.. skusal som vselijako nastavit ekvalizer - nic. takze ja by som ti odporucil doplatitn asi tych 30e a kupit iPod :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Buď iPod, alebo ten Creative.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

no, chcel som sa len poradit ze ci nahodou ale hned prvy sa mi zapacil ten creative ako aj funkciami, vyzorom a podobne.. aj ked som zo zaciatku hladal nieco lacnejsie, nejaku mp3ku s kvalitnym zvukom a nakoniec skoncil u mp4 za 100€ :D.. mohol by si mi poslat nejake foto a popripadne specifikacie toho prehravaca? alebo kde si ho kupil? ja som z ke a neviem ci ho tu niekde aj kupim.. ale ide mi hlavne o kvalitu zvuku.. no rozmyslal som aj otom ze by som si tiez kupil tie koss porta pro ale tak to vyzera ze budem rad ked budem mat peniaze na ten prehravac :).. ale diki moc za rady vsetkym... :)

// alebo to by som potom mohol rovno kupit za tych 170€ ten Creative 16GB uz aj z wifi... :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Creative
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Diki za odpoved.. najskor asi zoberiem ten Creative... Ale chcek by som sa tiez opytat ci by ste nevedeli poradit nejake dobre sluchatka k nemu by som chcel dokupit.. Najlepsie nejake s ktorymi mate skusenosti a ktore su kvalitne a hraju dobre.. Rozmyslal som o koss porta pro ale neviem ako je to snimi.. Ten prenos a potom tie vysky, ze ci nedavaju doraz len na basy ale aby to bolo vyvazene, ale viem ze tie porta pro su kvalitne.. No mohli by byt aj nejake stuple a cena tak do tych 33€... Diki :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ipod v tomto jednoznacne kraluje nech si hovori kto chce co chce ..
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

neviem no, podla mna sa tam dost preplaca za tu znacku.. ale to je len moj nazor...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ano ale tie funkcie ktore to ma , to proste inde neuvidis :wink: (zoradovanie albumov, genius playlist atd...)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

aha no ale nemam vela penazi skor by som bol za nejaky taky okolo 100€ ale neviem ci taky ipod vobec kupim.. a ty mas tiez ipod? ze ako je to zo zvukom ci je kvalitny alebo len ten vyzor a tie funkcie a proste znacka?...
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ipody su top kvalita medzi prehravacmi lepsie podla mna nenajdes. je sice pravda ze apple dost predrazuje svoje produkty ale stoja za to..ver mi mam starucky ipod nano 4gb uz dost dlho a stale mi vydrzi aj 28 hodin hrat v kuse na jedno nabitie. moj brat ma teraz najnovsi ipod nano a to je uz co povedat, perfektny zvuk,nakrucanie videa a ovela viac uz sa neviem dockat kedy si kupim aj ja novy :). medzi prehravacmi su ipody jasna najlepsia volba..
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

hm no neviem, teraz si niesom isty ze co mam zobrat a ci mam priplatit.. lebo stale ked si nieco chcem nahrat tak sa babrat s tym iTunes a neviem scim este.. to by som asi potreboval si obidve pozriet a pocut ten zvuk ale to asi nejde, no neviem teraz k comu sa mam priklonit...
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

omg praca s itunes je uplne jednoducha a je to podla mna ovela lepsi prehravac hudby ako bearshare napriklad..
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

a ty mas tiez ten ipod?
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja mam este jeden zo starsich ale chystam sa kupit si novy..
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

a ten novy ma aky presny nazov?
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Zdravim este raz, Nasiel som na internete takmer za taku istu cenu X-Fi2 ako X-Fi.. A chcem sa opytat ktory by ste z tychto dvoch zobrali, kedze su obidve creative a X-Fi2 je novsi model vybaveni 3" dotykovym displejom.. Zvukom by sa lisit velmi nemali ale vo vela recenziach ma MINUS prave ten dotykovy displej... Ma uz niekto skusenosti z X-Fi2? Diki...

+ obrazok v prilohe...
Prílohy
Creative-Zen-X-Fi2.jpg
Napísať odpoveď