Ja viem TK troska slabsia ale co narobis pri tom case som musel improvizovat. Inac priznam sa postproces mi robi velmi velke problemy, aj preto ze to neviem poriadne, aj preto ze som prisiel o mysku. povodnu fotku radsej nechcite vidiet
Nemam ziadne skusenosti s fotografiou (kompozicia, nastavenie fotaku,...)... ale teraz ma napadlo ze si zoberem fotak a pojdem si odfotit sidlisko. S nastavenim B/W, R/B atd. som sa sral pekne dlhu dobu, az dokial sa mi to nepacilo. Tu su. Vazne, cisto amaterina.
ach jaj...aspon nech nejsu rozmazane
ja pouzivam kombinaciu niekolkych apps na docielenie efektu. strasne som si poslednou dobou oblubil kazdodenne fotenie s ajfonom
Viem ze tu je tema o Art foto ale kedze 98% prispevkov je spam, tak zakladam tuto temu, kde budu moct ist fotky zachycujuci isty zaujimavy okamih, fotky zo zaujimavych miest (ale nie z vasej dovolenky v tunisku ci bulharsku), ktore su zaujimave, fotky cudzich ludi z mesta, z dediny, prirody. Taktiez tato tema je otvorena aj diskusii. To co tu nesmie byt su nicim nezaujimave fotky.
Cim je zaujmava neotocena a rozmazana fotka skrecka na klavesnici?
i-cube napísal:ach jaj...aspon nech nejsu rozmazane
ja pouzivam kombinaciu niekolkych apps na docielenie efektu. strasne som si poslednou dobou oblubil kazdodenne fotenie s ajfonom
aky soft na to pouzivas? mne nic nefungovalo...
chlapec10, ty si precitaj text okolo fotiek kym zacnes rypat, OK?!
tiltshift generator(efekt rozmazania), camera genius(na fotenie, ma to vychytavky), shakeit photo(na ramcek a polaroid efekt) a camera bag(efekty). pripadne photogene na orezavanie a tak...
chlapec10, no ok, fotit polmetroveho potkana pri klavesnici, ako "mys" asi fakt bude kravina
ale uz sa na to vykaslime, lebo tu len zbytocne smaujem(e)
no a ta panorama bude mam taky pocit niekde na Makarskej, ale mozem sa mylit