Windows XP pomoc
Windows XP pomoc
Ahojte
potreboval by som poradit s instalackou Windows XP. Robil som to uz asi 100krat ale teraz mi to nejde. Chcel som si preinstalovat Windows 7 na XP ale pri kopirovani novych suborov mi hlasilo chyby a potom mi cely windows nesiel. Moje CDcko je uz dost poskriabane takze je uz nepouzitelne a uz som stiahol asi 5 roznych verzii XPcky ale ani jednu mi nechce vobec nabootovat. Skusal som aj cez USB ale nic.
Nevedeli by ste mi poradit co s tym ? Alebo nejaky iny sposob ako ho nainstalovat ?? Za odpovede vopred Dakujem.
S pozdravom Altair13
potreboval by som poradit s instalackou Windows XP. Robil som to uz asi 100krat ale teraz mi to nejde. Chcel som si preinstalovat Windows 7 na XP ale pri kopirovani novych suborov mi hlasilo chyby a potom mi cely windows nesiel. Moje CDcko je uz dost poskriabane takze je uz nepouzitelne a uz som stiahol asi 5 roznych verzii XPcky ale ani jednu mi nechce vobec nabootovat. Skusal som aj cez USB ale nic.
Nevedeli by ste mi poradit co s tym ? Alebo nejaky iny sposob ako ho nainstalovat ?? Za odpovede vopred Dakujem.
S pozdravom Altair13
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak po prvé dúfam že si tam nedal iso súbor na cd/dvd (ISO sa napaľuje cez nero tak že keď máš nainštalované nero iba dáš dvojklik na iso súbor a dáš next začne sa napaľovať)
po druhé veď normálne nabootuj z tvojho orig. cd a potom keď bude hlásiť chybu prehoď jedno CD za druhé predpokladám že t vyhodí hlášku že zdrojový súbor sa nedá čítať potom proste daj jedno z tých piatich čo si stiahol a malo by to ísť ak nie chyba disku sformátuj a checkni cez HDDtune
stavím sa že to má **pi*i** napálené
po druhé veď normálne nabootuj z tvojho orig. cd a potom keď bude hlásiť chybu prehoď jedno CD za druhé predpokladám že t vyhodí hlášku že zdrojový súbor sa nedá čítať potom proste daj jedno z tých piatich čo si stiahol a malo by to ísť ak nie chyba disku sformátuj a checkni cez HDDtune
stavím sa že to má **pi*i** napálené
-
wintermute
Light Star
Ja som mal dvakrát takýto problém, že som nevedel nijako nainštalovať Windows.
Prvýkrát pomohlo zresetovať Bios na defaultné hodnoty.
Druhýkrát bola chybná jedna z dvoch RAM-iek.
Tu bola tiež chybná RAM-ka:
http://www.hojko.com/modra-obrazovka-pr ... 30501.html
Ale môže to byť aj niečo iné ťažko povedať ...
Prvýkrát pomohlo zresetovať Bios na defaultné hodnoty.
Druhýkrát bola chybná jedna z dvoch RAM-iek.
Tu bola tiež chybná RAM-ka:
http://www.hojko.com/modra-obrazovka-pr ... 30501.html
Ale môže to byť aj niečo iné ťažko povedať ...