Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
na druhu stranu sme mohli vyhrat aj 3:0 takze netreba lietat v oblakoch ale ani podcenovat vysledokPlasmon napísal:To sme fakt taki dobri, ze na nas vela muzstiev nema? Myslim, ze USA nehrali na plne obratky a dokazali by vyhrat.
-
MP4-27
Guru wannabe
tak tak to plati aj pre BratislavuInnocence napísal:Celkom v pohode zápas zo slovenskej strany, priemerný rozhodca, podpriemerný trávnik a katastrofálna návšteva. Ten slávny SFZ si snáď nikdy neuvedomí, že ceny lístkov sú pre priemerné rodiny s deťmi PRIDRAHÉ..
-
Misuliatko
Expert
chlapcom to dnes islo, myslela som ze to bude horsie a podla mna sme vyhrali zasluzene...Ukazalo sa ze mucha je naj a mna osobne prekvapil aj Karhan...a co mlady Weiss dokaze s loptou to sa nevidi kazdy den...No fakt smutne bolo ked som videla "stadion" prazdny. To ma fakt zarazilo. Kde zmizlo 160 000 "fanusikov" ktori si chceli kupit vstupenku na slovinsko?Chlapci si toto nezasluzia...malo to byt podakovanie fanusikom. Ale preboha komu tam mali dakovat??? Prazdnym sedackam a par fanusikom? Keby to dali niekde inde a nie do blavy urcite by bolo vypredane (vid. zilina) Ale americania si presadili svoje a hralo sa tam kde sa hralo. Americania okusili co to je hrat v tazkych podmienkach. Ja by som chcela vidiet reakcie americanov ked uvideli na com hraju ich futbalisti muselo to byt fakt zaujimave
///
Rusko- Slovinsko 2:1

Rusko- Slovinsko 2:1
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Pozeral som asi 10-15 minut tohto "okulahodiaceho" futbalu pred "plnym" stadionom. Videl som akurat penaltu a nieco pred a nieco po. Nestalo to za nic, uplna katastrofa. Aj na navstevnost co to dokazuje. Dobre to zhrnul Karhan ci kto to, ze je to pridrahe a aj dalsi futbalisti, ze ten travnik je katastrofalny. Hold, navstavnost a kvalita travnika ako sa na narodny stadion patri.
-
Misuliatko
Expert
Ano mas pravdu, bola to krasna rozlucka. Urcite sa mu to pacilo. 
A umiestnenie mohlo ist snad sem. http://www.hojko.com/1-bundesliga-t92729-15.html
A umiestnenie mohlo ist snad sem. http://www.hojko.com/1-bundesliga-t92729-15.html
-
Misuliatko
Expert
Chlapci dnes nehrali zle. Zasluzili sme si aspon remizu. A tie nepremenene sance juuuj skoda. Maju este co robit aby sa aspon trosku zlepsili. Keby cely zapas hrali tak ako poslednych 20 minut mozno by bol aj vysledok lepsi. Ale nevadiii. MS nam to uz nezoberie. Niektorí si odniesli zlte karty, iní zdravotne problemy alebo chilske dresy. Ale mozu mat hlavu hore ze to dopadlo aspon takto. Keby napadol sneh mozno by sme vyhrali
A teraz- Otce nas, ktory si na nebesiach.......a daj aby sme neschytali na ms chile. Amen
A teraz- Otce nas, ktory si na nebesiach.......a daj aby sme neschytali na ms chile. Amen
-
MP4-27
Guru wannabe
poculi ste uz tu novu pesnicku od Maduaru-Slovakia goes to South Africa? jaka sranda 
- Prílohy
-
- Slovakia goes to South Africa.mp3
- Slovakia goes to South Africa
- (2.78 MiB) 341 stiahnutí
Rozhodca Rusom neprávom vylúčil toho prvého hráča. Zápas by možno dopadol ináč. Zhodou okolností bol rozhodca tiež Nór ako ten čo nás odfajčil keď sme prehrali v prvom zápase v Slovinsku.
To však bolo nič proti tomu akým spôsobom postúpili Francúzi. Henry prihral na gól rukou. Tá Maradonova ruka v roku 1986 to bol iba slabý odvar. Rozhodcovia si údajne nič nevšimli , asi sa báli Platiniho ...
To však bolo nič proti tomu akým spôsobom postúpili Francúzi. Henry prihral na gól rukou. Tá Maradonova ruka v roku 1986 to bol iba slabý odvar. Rozhodcovia si údajne nič nevšimli , asi sa báli Platiniho ...