Čo robiť keď vidím odkaz začínajúci ed2k://|file|...??

Návody, tipy a triky...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Linkman napísal:a dal si zdielat do emule ?
Jasne. Ako inak by sa dalo stahovat :wink:

Inak tahat sa da, ale urcite nie tak, ze si zapnete na nejaku chvilu, ze si idete daco stiahnut.. to nie. :?

//edit: dpc neviem citat, myslel som ze sa pytas ci sa da zdielat. inak jasne ze netreba.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

masterrr napísal: Jasne. Ako inak by sa dalo stahovat :wink:

Inak tahat sa da, ale urcite nie tak, ze si zapnete na nejaku chvilu, ze si idete daco stiahnut.. to nie. :?
Dal som iny(i) odomna tahali a mne to neslo :cry:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

co ti pisalo ?

Ludia chcel by som vediet dve veci ohladom shareazy
1. Co znaci Edonkey core
2. Na co je totok : Ked si dam vyhladat nieco a najde mi to tak v zozname tych suborov co mi naslo ked raz kliknem na ten subor opacnym tlacidlom je tam ze Web service - View Bitzi ticket - na čo to je ?
TheEliTe

Príspevok od používateľa TheEliTe »

Ani men nechcelo tahat som dal zdelat 6 G a nic som cakal 15 min a nic :cry:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

TheEliTe napísal:Ani men nechcelo tahat som dal zdelat 6 G a nic som cakal 15 min a nic :cry:
To je malo a nez vyberes co chces tahat pozri dostupnost..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

heh naco zdielat na emule? Nie je potrebne....ja nezdielam ani bajt [len to co aktualne taham a ficim nadherne :))))].
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

uplinku a aku mas download rychlost? bratanec to velmi chvalil, vraj to pouziva kopa ludi a natahal uz cez 900 cd veci(obycajnym adsl 512)...podla mna to moze byt kool, ale na druhej strane vravel, ze su tam nejake pointy, podla ktorych sa ti odvyja rychlost...a vraj existuju nejake cracky a updaty, ktore ti dost pozdvyhnu dl rychlost...neviem, ale pouziva to uz tri roky a taha cez to vsetko
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:uplinku a aku mas download rychlost? bratanec to velmi chvalil, vraj to pouziva kopa ludi a natahal uz cez 900 cd veci(obycajnym adsl 512)...podla mna to moze byt kool, ale na druhej strane vravel, ze su tam nejake pointy, podla ktorych sa ti odvyja rychlost...a vraj existuju nejake cracky a updaty, ktore ti dost pozdvyhnu dl rychlost...neviem, ale pouziva to uz tri roky a taha cez to vsetko
Mas pravdu. Ked som teraz byval u brata vsimol som si ze ked nataham novu verziu nema skoro ziadne servre v liste. Hmm, asi sem kopnem vlastny config file, alebo rovno cele emule. To fici vzdy a vsade [zatial testovane na EDGE class 10 :: dsl 512/128 od ST :: chello 2 MiBiT down 384 kibit up].

Pre tych co sa pomaly pripajaju na server: nie je to dobre. Na hocijakom pripojeni by ste sa mali pripojit hned. No a ku samotnemu stahovaniu. Uz nazov programu hovori o tom ze nepatri medzi najrychlejsie. Moze ale nemusi byt rychly [tak ako su somariky ^^].

Prilohu skopcite do \eMule\config priecinku.
Prílohy
server.rar
(7.5 KiB) 655 stiahnutí
TheEliTe

Príspevok od používateľa TheEliTe »

Hmm aj tak mi to nejde :cry:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

TheEliTe napísal:Hmm aj tak mi to nejde :cry:
by som povedal ze to je nedoriesene pretoze ani mne moc netaha. to co taham ma 600 ludi a 300 mam pripojenych a nic
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

treba si vsimnut na edonkey a pod. ti niekedy vypise ze Queved alebo take daco a to je rada ludi
xpavel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xpavel »

na Ed2k zasadne pouzivat Shareazu, notabene ze netaha jen z ed2k siti ale i z gnutelly, emule, i torrenty to umi....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

xpavel napísal:na Ed2k zasadne pouzivat Shareazu, notabene ze netaha jen z ed2k siti ale i z gnutelly, emule, i torrenty to umi....
neviem do akej miery sa vyznas do hodnotoveho systemu p2p zdielania, ale napr ja preto ze ficim z emule uz neviem ako dlho tak mam priemerne pripojenie tak 230-260 servrov len na razorback 2[ked scvaknem aj z Donkey Server 1ky tak to vysplha az na 300], kdezto ostatni sa pohybuju od 70-110 max mozno Ti co maju hi id to maju trochen lepsie. Shaereza je ako velka rozviedka, nemas sancu si tam vytvorit "meno", aspon ja o tom neviem. Ak ano tak sa opsravedlnujem za netrefnu pripomienku :).
pintos
Novice
Novice

p2p

Príspevok od používateľa pintos »

Ešte tu nebolo spomenuté LimeWire Pro 4.9.28
Mám s ním len dobré skúsenosti.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ludia ako je možné že som dnes zo shareaazy sosal rychlostou 429 kb/s cely subor ked mam dsl total fun a z webu sosam max tak 80 kb/s ? :shock: :shock: :shock: ak chcete poslem screenshot
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

mozno tvoj net blouje peer to peer spytaj sa admina...
sipper
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sipper »

Linkman napísal:Ludia ako je možné že som dnes zo shareaazy sosal rychlostou 429 kb/s cely subor ked mam dsl total fun a z webu sosam max tak 80 kb/s ? :shock: :shock: :shock: ak chcete poslem screenshot
nebol to fake subor ako to byva napriklad na dc++? :)

//Edit :arrow: Andy kamo ak provider blokuje jeho p2p siet tak by mu neslo zrejme nic..a myslim ze dsl neblokuje p2p /teda aspon Tcom/
lockerz
Zablokovaný
Zablokovaný

POZVANKA NA LOCKERZ

Príspevok od používateľa lockerz »

uži si to s bannom ako na nick tak na iP. Túto správu tu nechám ako varovanie pre expertov, čo si chcú naháňať referallov postovaním XY tých istých správ do tém, ktoré s danou problematikou nemajú pranič spoločné. Nič nedokáže užívateľovi viac znechutiť pobyt na fóre ako otravný parazit, ktorý spammuje fórum nezmyselnými postmi za účelom nahnania rerallov s vidinou ľahkého zárobku.

uplink
Napísať odpoveď