Skyline R32GTR s Slovenskou ŠPZ
Skyline R32GTR s Slovenskou ŠPZ
Chcem sa spýtať ako je možné že toto auto má slovenské ŠPZ
Veď toto auto pokiaľ viem sa nedá prihlásiť kvôli RHD.
http://www.maxmotorsport.sk/sluzby/upra ... mage4.html
Veď toto auto pokiaľ viem sa nedá prihlásiť kvôli RHD.
http://www.maxmotorsport.sk/sluzby/upra ... mage4.html
Re: Skyline R32GTR s Slovenskou ŠPZ
sú aj výnimky (v tomto prípade sa jedná o autá na športové účely). Čiže zavody snim jazdiť môže, ale po meste isto nie.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak nemoze jazdit po meste, tak musi jazdit take zavody, v ramci ktorych sa nejazdi po meste, tzn. na ne by ani spz nepotreboval...
este je mozne, ze si dal akutualny alebo byvaly majitel spravit nejakej specializovanej firme konverziu na lhd...
// aha, akurat som si na dalsej foto vsimol, ze je to stale rhd... hmm no to mi je zahada...
este je mozne, ze si dal akutualny alebo byvaly majitel spravit nejakej specializovanej firme konverziu na lhd...
// aha, akurat som si na dalsej foto vsimol, ze je to stale rhd... hmm no to mi je zahada...
-
RATZINGER666
Darca
ked si policajtom a dopravakom alebo sa poznáš s policajtami všetko sa može a ked sa poznáš aj na stk a podobných veciach tak nie je o čom tu diskutovať
ehm keby to bolo zavodne auto nehal by si tam plasty komplet výplne dverí a rádio a to nehovorím s dvd ??
aj ked to je naložene na tej prevoznej vlečke ale k čomu je v zavodnom aute radio ? a s dvd ?
ehm keby to bolo zavodne auto nehal by si tam plasty komplet výplne dverí a rádio a to nehovorím s dvd ??
aj ked to je naložene na tej prevoznej vlečke ale k čomu je v zavodnom aute radio ? a s dvd ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Matej18 -> osobne silne pochybujem ze bude niektory policajt v dnesnej dobre tak riskovat ... ved na ceste ta predsa nezastavi iba ten ktory ti to "schvalil"
...
... preco ma v zavodnom aute radio s DVD a vyplne dveri ? ... ehm a ked je to cisto showcar ?
...
... chcelo by to nejaku kontaktaz na majitela a zistit zac je toho loket, je to hodne zaujimave, lebo keby som si daval nalepovacie znacky tak tam nedam BA-xyz, ale nieco v style GTR32 (ci 3, ci co to je za plečku
) ...
... preco ma v zavodnom aute radio s DVD a vyplne dveri ? ... ehm a ked je to cisto showcar ?
... chcelo by to nejaku kontaktaz na majitela a zistit zac je toho loket, je to hodne zaujimave, lebo keby som si daval nalepovacie znacky tak tam nedam BA-xyz, ale nieco v style GTR32 (ci 3, ci co to je za plečku
-
Mateq
Medium Professional
Naviac teraz nie je na túto SPŽ ani poistené http://www.skp.sk/?lng=svk&MODULE=3&SECTION=17
Takže je pravdepodobné, že teraz s ním už nikde nejazdí (ani nemôže), a tá SPŽ mu buď nejakým spôsobom ostala alebo čo..
Takže je pravdepodobné, že teraz s ním už nikde nejazdí (ani nemôže), a tá SPŽ mu buď nejakým spôsobom ostala alebo čo..
-
dair
Guru wannabe
nedavno ste mali na slovensku a v polsku pripad kde cloveku odmietli registrovat auto s pravostrannym riadenim. Chlapik to dal k sudu a vyhral pretoze je to diskriminacny zakon statu a zakony EU to dovoluju. (a my by sme sa nimi mali riadit).
(a aby mi tu niekto nerozpraval ze meliem nezmysli, zalistujte si na markize alebo jojke, mali ste to pekne vsetci vo vecernych spravach)
Takze toto je si myslim uplne legalne prihasene auto, resp da sa to legalne zariadit.
(a aby mi tu niekto nerozpraval ze meliem nezmysli, zalistujte si na markize alebo jojke, mali ste to pekne vsetci vo vecernych spravach)
Takze toto je si myslim uplne legalne prihasene auto, resp da sa to legalne zariadit.
-
Nadeo
Guru wannabe
Veelmi sa mylis.. AE86 sa s volantom nalavo vyrabaliEru napísal:to mi zlepsilo naladu. chcel by som si raz priviest AE86 a pokial viem to sa s volantom nalavo ani nevyrabaloale okrem tohto som uz videl zopar roverov s volantom napravo a svk znackou
-
MikeCZ
Amateur
Tak to jsi hodně vedle
, hachiny se vyráběly i LHD úplně normálně... v Evropě jich ještě bude... btw kámošův web http://www.86ers.org