Zaujimave VISTA GADGETS
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
..ja som na tom tak isto..GIGABYTE napísal:Takže chalani mám na vás takú otázku v poslednej dobe vždy po novom zapnutí PC mám úplne rozhádzané gadgety na panely.. Neviem čím to je, či som niečo prestavil ale registrujem to už asi týždeň.. Viete s tým niekto pomôcť ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Caute, mam win xp, nainstaloval som si windows sidebar..uz mam popridavane miniaplikacie, co ma zaujali..ale nemozem nikde najst, ani v uz nainstalovanych aplikaciach, ani nikde na nete Slide Show..nieco som nasiel, ale ma to koncovku .gg..ja by som potreboval.gadget
Edit: takze, problem vyrieseny, po dlhom hladani som nasiel miniaplikaciu Desktop Wallpaper, funguje vyborne
Edit: takze, problem vyrieseny, po dlhom hladani som nasiel miniaplikaciu Desktop Wallpaper, funguje vyborne
neviem ci to tu je, ale pre win 7 - gadget notes. je to mensie ako sticky notes, da sa menit velkost pisma. imho uzitocnejsie
- Prílohy
-
- Notes.rar
- (122.81 KiB) 45 stiahnutí
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak dnes som presiel 191 stran gadgetov na stranke microsoftu a take najviac co som si vybral a ma aj zaujali su:
System Monitor 2 - ukazuje statistiky PC
NHL Scores - mate oblubeny team NHL? Tak tu vam ukaze kedy je jeho najblisi zapas..
Slovak radios - Slovenské rádia - vacsina slovenskych radii
WeatherCenter - asi naj pocasie ktore som nasiel
Quick Launch - prepracovany program na shortcuty
System Monitor 2 - ukazuje statistiky PC
NHL Scores - mate oblubeny team NHL? Tak tu vam ukaze kedy je jeho najblisi zapas..
Slovak radios - Slovenské rádia - vacsina slovenskych radii
WeatherCenter - asi naj pocasie ktore som nasiel
Quick Launch - prepracovany program na shortcuty
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaujimave VISTA GADGETS
Neviete o nejakom gadget-e "meniny"? Niečo čo by mi zobrazovalo na ploche meniny na každý deň. Dik