ranny kasel
ranny kasel
6-rocneho syna kazde rano trapi kasel. Doktorka robila vytery z hrdla a nosa a boli negativne. Cez den v podstate nekasle, nema teplotu, ani sopel. Len rano donekonecna pokasliava. Robili mu pred casom testy na alergiu /v podstate od jedneho roka opakovane uz asi 4 - 5 krat. Nic okrem zvysenej citlivosti na prach a roztoce nezistili. Neberie dlhodobo ziadne lieky. Nejedava vela sladkosti. Ma rad jogurty, krmim ho ovocim, zeleninou ale od narodenia byva casto chory. Teraz uz asi dva mesiace antibiotika nebral. Cez leto je to dobre. Ale od zaciatku jesene ho trapia choroby. Doktorka tento tyzden povedala, ze ma zvacsene uzliny, bol dva dni doma, ale kedze sa mi zdalo ze mu v podstate nic nie je poslala som ho do skoly na treti den. Ale na to zacal este viac rano kaslat a pridal sa k tomu aj vecerny kasel. Davam mu ventolin a liek na suchy kasel. Trva to uz par tyzdnov, tak som z toho nervozna. Chcela by som mu pomoct. Vraj ho to hrdlo neboli, iba ked zakasle.
Nemoze mat alergiu na chlad? Tiez som sa divil, ked som to pocul, ale v rodine to ma jedna zena (ani neviem co mi to vlastne je). Prejavuje sa to tak, ze ked rano vstane, tak zacne kaslat a kychat, nedajboze aby vysla z postele bez toho, aby sa hned dobre obliekla. Pocul som to od nej prvy krat a moc neverim tomu, ze by to mohol byt priklad aj tvojho syna.
Nemoze to byt problem s plucami alebo skor priedaskami? Ja tiez casto kaslem, nic ma neboli, chory nie som, je to hlavne rano, vecer a ked pridem do chladneho prostredia, tak sa hned rozkaslem, ale potom to prejde. Stara mama mi stale hovori, ze su to nedoliecene priedusky a ze by som mal ist s tym k lekarovi, pretoze to trva uz dva mesiace.
Nemoze to byt problem s plucami alebo skor priedaskami? Ja tiez casto kaslem, nic ma neboli, chory nie som, je to hlavne rano, vecer a ked pridem do chladneho prostredia, tak sa hned rozkaslem, ale potom to prejde. Stara mama mi stale hovori, ze su to nedoliecene priedusky a ze by som mal ist s tym k lekarovi, pretoze to trva uz dva mesiace.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Prestaň ho kŕmiť jogurtmi a všetkými mliečnymi výrobkami. Už su pre neho aj tak škodlivé, ako pre každého človeka vo veku nad pár mesiacov. Je to prirodzená ľudská reakcia človeka, že mliečne výrobky zahlieňujú, lebo každý je prirodzene z malej, alebo väčšej časti alergický na mlieko a mliečne výrobky. Skús bezmliečnu [bezlaktózovú] diétu na pár dní.
Tak isto s tým teplom. Nemáte starý chladný byt?
Na to aby si mu posilnila imunitu odporúčam Echinaceu Goldenseal, Astragalus & Reishi je pre neho ešte moc silná. Nájdeš ich na e-bayi od firmy NOW Foods.
Hlavne ho v tomto veku nekŕm "lacným" ovocím z tesca, alebo billy, skús skôr niečo domáce. Tým "západniarským" výrobkom na imunitu tiež moc never. Poobzeraj sa po niečom Juhoamerickom. Teda e-bay...
Tak isto s tým teplom. Nemáte starý chladný byt?
Na to aby si mu posilnila imunitu odporúčam Echinaceu Goldenseal, Astragalus & Reishi je pre neho ešte moc silná. Nájdeš ich na e-bayi od firmy NOW Foods.
Hlavne ho v tomto veku nekŕm "lacným" ovocím z tesca, alebo billy, skús skôr niečo domáce. Tým "západniarským" výrobkom na imunitu tiež moc never. Poobzeraj sa po niečom Juhoamerickom. Teda e-bay...
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
U mna to pred rokmi zacalo tak isto, najprv kasel len rano, potom aj vecer, cez den nic, brala som od antibiotik, cez kvapky a sirupy proti kaslu vsetko mozne a nic sa nezlepsilo. Potom mi niekto spominal, ze takto zacina astma, mam sa ist dat vysetrit na alergologiu. Tak mi robili testy a pravdaze mi tu astmu hned aj potvrdili. Na alergologii sice robia kozne testy pomocou ser, ale na diagnostiku astmy treba spravit specialne dychacie vysetrenia pomocou na to urceneho pristroja a to robia asi len v krajskych mestach. Skus sa na to spytat detskeho lekara, nech ti da doporucenie.