tak si kúp 99 min cd a musí ti to aj napalovačka podporovať a najdeš to v nastaveniach pre tých čo majú anglické tak preferences a tam overburn a tam prestaviť dolnú a hornú hranicu a a povoliť overburn a pojde to sám som už napálil asi 300 cd takých 99 min
krija napísal:je to pod tou istou zalozkou, ako to tvoje. viem na isto, ze to je vo vsetkych verziach nera 6.6.x.x ako aj vsetky verzie nera 7. ty mas aku?
Mám zlú verziu jazyka. Niečo slovensky a niečo anglicky, tak som si to nevšimol. Sry. Ale nejde mi to aj tak, asi to nepodporuje napaľovačka.
Dá sa jednoducho zmenšiť film o 3 MB, keď z neho nechcem nič odstrihnúť?
stano napísal:Mám zlú verziu jazyka. Niečo slovensky a niečo anglicky, tak som si to nevšimol. Sry. Ale nejde mi to aj tak, asi to nepodporuje napaľovačka.
Dá sa jednoducho zmenšiť film o 3 MB, keď z neho nechcem nič odstrihnúť?
samozrejme že sa dá, stačí použiť google a nájdeš plno softov na editáciu a strih videa. Tuším aj win má v sebe nejaký movie maker a ten by to tiež mohol zvládnuť
audiotrack napísal:samozrejme že sa dá, stačí použiť google a nájdeš plno softov na editáciu a strih videa. Tuším aj win má v sebe nejaký movie maker a ten by to tiež mohol zvládnuť
Nemusím hľadať programy, poznám ich, len s nimi nerobím, tak sa pýtam niekoho skúsenejšieho, kto ich používa, nech poradí. Ale ako som už napísal, strihať nechcem nič, pretože film titulky na konci už nemá.
funguje ovreburn aj pri dual layer DVD ? lebo ked som v tych nastaveniach, tak tam je len: zadajte hodnotu medzi 4488 a 4600.... no a ja potrebujem vyzmykat z 8152MB 8504MB