registrácia karty skylink

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

registrácia karty skylink

Príspevok od používateľa nevko »

Rozmýšlam o kúpe satelitného kompletu na 2 TV na príjem z karty Skylink. Prijímače by boli 2, každý s kartou a karty by sa zdielali. Jednu kartu by som chcel registrovať v SR, to by nebol problém a 2. v ČR, aby som mal aj Prima cool a Novu. Vie niekto ako je to s registráciou karty Skylink v ČR? Aké údaje to pri registrácii pýta? Na webe skylinku pri registrácii pýta číslo karty a vyznačenie miesta, kde budú služby využívané - ČR alebo SR. Ale aké údaje chcú ďalej neviem....
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

a to ti staci... zaregistrujes sa. a pridas 1 kartu pre region SK, druhu pre CZ (vsetko s rovnakym menom, adresou...)
nevko
Medium Expert
Medium Expert

STomko napísal:a to ti staci... zaregistrujes sa. a pridas 1 kartu pre region SK, druhu pre CZ (vsetko s rovnakym menom, adresou...)
a nebude problém, že bude slovenská adresa a región aj SR (čo je OK) aj ČR? Máš s tým osobné skúsenosti? Bol by som nerád, keby som to tak urobil a potom by mi deaktivovali kartu, lebo som zo SR
Walky
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Ja mam kartu registrovanu na Sk a ide mi Prima cool, Nova aj Nova cinema bez problemov.
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Walky napísal:Ja mam kartu registrovanu na Sk a ide mi Prima cool, Nova aj Nova cinema bez problemov.
potom by mi stačila aj jedna karta, ktorá by sa zdieľala
Napísať odpoveď