Mam takyto problem mam Firefox 3.5.2 najnovsi a ked chcem nainstalovat auto shutdown-inbasic tak mi napise ze neni kompatibilny s touto verziou a to som uz skusal dat aj starsie verzie firefoxu a furt to pise a pritom na programe je pisane ze ma bit kompatibilny s verziou 3.0a1 az 3.5.2 a nejde to. Mozte mi nekto povedat ako je to mozne?? A dost by som ten program potreboval.
DAKUJEM
A este sa chcem opytat taku sprostost ako mam vymazat zalozenu temu tu na fore.
DAKUJEM
Firefox a Auto shutdown-inbasic
Kde si prišiel na to, že podporuje Firefox 3.5.2? Stabilná verzia podporuje maximálne 3.1b3 a beta verzia zase 3.5.1.
Ak myslíš, ako sa vymaže téma na tomto fóre, tak tému môžeš vymazať ak si ju založil ty a je v nej len ten tvoj príspevok (je tam tlačidlo na vymazanie toho príspevku). Ak je tam príspevkov viac, budeš musieť napísať moderátorovi (alebo lepšie nahlásiť tú tému aj s vysvetlením, prečo by mala byť vymazaná).
Ak myslíš, ako sa vymaže téma na tomto fóre, tak tému môžeš vymazať ak si ju založil ty a je v nej len ten tvoj príspevok (je tam tlačidlo na vymazanie toho príspevku). Ak je tam príspevkov viac, budeš musieť napísať moderátorovi (alebo lepšie nahlásiť tú tému aj s vysvetlením, prečo by mala byť vymazaná).
Ked si das doplnky do Firefoxu tak tam das podla kategorie na stahovanie a tak a tam ti najde ten doplnok a v nom pisu ze je stabilny s touto verziou.
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2009, 18:50 )
Ked sa ide vypnut napise pri 0sekundach toto
Chyba v príkaze vypnutia:
Firefox vrátil túto chybu
Component returned failure code: 0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND) [nsIProcess.init]
poradte co s tym nevypne sa mi k voli tomu pc
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2009, 18:50 )
Ked sa ide vypnut napise pri 0sekundach toto
Chyba v príkaze vypnutia:
Firefox vrátil túto chybu
Component returned failure code: 0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND) [nsIProcess.init]
poradte co s tym nevypne sa mi k voli tomu pc