Voda na mesiaci ...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Voda na mesiaci ...
Co na to vravite ? Blizia sa "hviezdne vojny" ?
http://www.aktuality.sk/clanok/150139/n ... stvo-vody/
http://www.aktuality.sk/clanok/150139/n ... stvo-vody/
klasicky bulvarny clanok. "obrovske mnozstvo vody". NASA este oficialne ani nepotvrdila, ze tam voda je a azet uz vie, ze jej je obrovske mnozstvo. navyse voda na mesiaci bola tusim dokazana uz davnejsie, ale bola zlucena s ortutou (nepouzitelna). ach tieto clanky ozaj stoja za prd. link na normalny clanok http://www.nasa.gov/mission_pages/LCROS ... sults.html
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Obrovske mnozstvo
Pod pojmom "obrovske mnozstvo" na markize povedalie ze vraj okolo 100 litrov. Tolko minie europan/american za den alebo dva (ked zobereme do uvahy varenie, pranie, sprcha, WC, a ta trocha ktoru vypijeme).
Netvrdim ze je to malo (za predpokladu ze objavene mnozstvo moze byt len zlomok realneho) ale robit kvoli tomu halo a pisat velkymi pismenami "OBROVSKE mnozstvo" sa mi zda prehnane
Netvrdim ze je to malo (za predpokladu ze objavene mnozstvo moze byt len zlomok realneho) ale robit kvoli tomu halo a pisat velkymi pismenami "OBROVSKE mnozstvo" sa mi zda prehnane
-
DeFeAt
Medium Professional
Deafboy napísal:Pod pojmom "obrovske mnozstvo" na markize povedalie ze vraj okolo 100 litrov. Tolko minie europan/american za den alebo dva (ked zobereme do uvahy varenie, pranie, sprcha, WC, a ta trocha ktoru vypijeme).
100l je pre jedneho tak na den, myslim ze vsetci sa sprchuju raz denne a tam je to mnozstvo spotrebovanej vody najvacsie + umyvanie ruk..Filipito napísal:100 litrov 2 dni ? neviem neviem ci vobec to vydrzi jeden den.
Umyvanie riadov, pranie , sprcha ja(len ty) , varenie ...
k teme: ja si myslim ze je to len "financny" tah spolocnosti NASA, nic ine ma nenapada..
Nemyslim si ze pridu hviezdne vojny, len si myslim, ze je to hlupost. Ako nieze je hlupost to, ze namesiaci je voda...ved to mi je celkom ukradnute. Len dufam, ze sa to nebude nejak dalej rozoberat a ze sa tam nebudu snazit 'udomacnit' ty co tam nepatria. Dufam, ze im v tom nieco zabrani...ludia si znicili jednu planetu, tak hura ideme nicit aj dalsie vesmirne telesa. Maximalne nesuhlasim s dalimi planovanymi krokmi ludstva co sa mesiaca tyka.
Clovek sa nenarodi na Zemi len tak zo srandy, ale narodi sa preto, lebo je pre tieto podmienky stvoreny...nevidim, ziaden dovod ist na mesiac a snazit sa tam vybudovat nejaku zakladnu, laebo neviem co.
Clovek sa nenarodi na Zemi len tak zo srandy, ale narodi sa preto, lebo je pre tieto podmienky stvoreny...nevidim, ziaden dovod ist na mesiac a snazit sa tam vybudovat nejaku zakladnu, laebo neviem co.
-
uplink
VIP
Lub0$ to čo píšeš má hlavu a pätu. S tým rozdielom že človek je ako kobylka. Príde, vyplieni, vyťaží, zneužije, privlastní, očurá a zahodí. A takto ide z domu do domu, z mesta do mesta, zo štátu do štátu, z kontinentu na kontinent a neskôr pôjde z planéty na planétu.
Máme kiná plné filmov kde sú mimozemštania ako krvilačné kobylky a pritom jediné kobylky v šírom vesmíre okolo nás sme práve my. Parazitický galaktický hmyz = človek.
Takže tej kolonizácii ďalších hrúd zeme, skál a iných vesmírnych rotujúcich telies sa proste nevyhneme. Ak tam bude voda, alebo kyslík, tak sa tam s odstupom času dostane aj človek.
P.S.: Toto všetko len v prípade že nás nezničí nejaká prívalová vlna s lietadlovou ľodou na čele v roku 2012
Máme kiná plné filmov kde sú mimozemštania ako krvilačné kobylky a pritom jediné kobylky v šírom vesmíre okolo nás sme práve my. Parazitický galaktický hmyz = človek.
Takže tej kolonizácii ďalších hrúd zeme, skál a iných vesmírnych rotujúcich telies sa proste nevyhneme. Ak tam bude voda, alebo kyslík, tak sa tam s odstupom času dostane aj človek.
P.S.: Toto všetko len v prípade že nás nezničí nejaká prívalová vlna s lietadlovou ľodou na čele v roku 2012