keď to bude zrealizované, bude to na viditelnom mieste aby to videli aj ľudia čo to tu nesledujúGangy napísal:Nesledujem to tu, zrealizuje sa to alebo to padlo?
Klucenka HOJKO
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
nie je to zrealizované ale robím na tom, aj keď pomaly. Vzhľadom na to že aktuálna verzia hojko loga neexistuje ako vektor a neexistuej ako raster o rozmeroch ktorý je vhodný pre "rádoby profesionálnu" tlač. Resp. toto logo je vhodné pre tlač, ale amatéri u ktorých sa to má tlačiť si to nemyslia. Potrebujú ich "naučené" á'la K1 rozlíšenie v 300 dpi. Pritom bohate stačí tých 72 dpi. To je to isté ako keď sa ma borci vo faxcopy snažili presvedčiť že ich canonky nepodporujú "borderless" printing. A ja len: "dovolíte" a zaškrtol som tam "bezokrajovou tlač" tak ostal ten "borec" vyhúkaný. Ach jo. Takže to chvíľku potrvá. Musím to buď prekresliť do vektoru, alebo vymodelovať v maxku, alebo prekresliť v Photoshope. Keď sa na to podujme niekto iný, tak budem happy, momentálne robím zimné logo hojka + workujemGangy napísal:Moja otazka vsak znela inak, nepytal som sa ci je to zrealizovane.
ludi je uz 17 => 22 kluceniek, ale oni mi pripravili ponuku pre 40 ludi a v ankete je 60, do 1 tyzdna je potrebne poslat objednavku a preto je potrebna reklama teraz a nie potom ked bude objednaneIng.Zoidberg napísal: stale nas je len 12 ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
tu su rozmery klucenky (tie sipky som kreslil ja
)
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 18:10 )
tu je obrazok, podla ktoreho sa to bude gravirovat (uplink)...dufam ze sa vam paci, lebo mne ano: http://uplink.sk/hojo/klucenka.pdf
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 18:10 )
tu je obrazok, podla ktoreho sa to bude gravirovat (uplink)...dufam ze sa vam paci, lebo mne ano: http://uplink.sk/hojo/klucenka.pdf
-
audiotrack
VIP
tak som našiel za teba: http://www.hojko.com/post1281296.html#1281296
a kedy, to by aj mňa celkom zaujímalo
a kedy, to by aj mňa celkom zaujímalo
24. im poslem kompletnu objednavku...pisu ze dodaci termin: 3-4 tyzdne
+
stale mam iba tych 18 ludi...KTO ESTE CHCE???
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 18:36 )
cena: 2,7€ (nie je ista...ked bude malo ludi, moze to byt aj 2,85€) [ta suma, co ste nasli hore vyssie, je pri 40-tych klucenkach...a mam ich 23+1 uzivatel chce asi 10]
+
postovne...
+
stale mam iba tych 18 ludi...KTO ESTE CHCE???
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 18:36 )
cena: 2,7€ (nie je ista...ked bude malo ludi, moze to byt aj 2,85€) [ta suma, co ste nasli hore vyssie, je pri 40-tych klucenkach...a mam ich 23+1 uzivatel chce asi 10]
+
postovne...
lenze ja to nemozem urobit...smejo napísal:vezmem tiez jednu a navrhujem dat o tom echo niekde na viditelne miestp (index) a urcite sa najde viac ludi
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 12:00 )
ok mal som problem s internetom...
konecna suma je 3,2€ (s postovnym)...cislo uctu poslem cez ss...
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 19:13 )
dnes mi poslali navrh...cakam pipomienky
- Prílohy
-
- privesok anatol.rar
- (23.56 KiB) 187 stiahnutí