Zvuk blbne po preinstalovani Windowsu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
surfista
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Zvuk blbne po preinstalovani Windowsu

Príspevok od používateľa surfista »

Zdravim,
ludia neviete mi niekto poradit ako spojazdnit zvuk lebo ja sa asi zblaznim alebo sa stanem alkoholik z tych pocitacov, ze sa stale nieco kazi...

Mam zvukovku integrovanu na maticnej.
Nainstaloval som ovladace, zvuk najprv nesiel potom uz zrazu siel ked som nainstaloval postupne prehravace na zvuk a video.
No a potom uz zase nesiel len zvucka na windowse ked sa strartuje sla.

No a co ja na tom uplne nepochopitelne je ze ked si zapnem Realtek panel(to su vlastne tie ovladace a dam tam otestovat zvuk tak v tom teste zvuk ide.

Ja tomu nechapem fakt. Mate niketo ponatie v com moze byt problem ?
Vdaka :roll:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No ked ti ide systemovy zvuk tak su ovladace v poriadku. Pre istotu ale este pozri do spravcu zariadeni či nahodou tom nemas nejaky konflikt na zvukovom zariadeni. Nejaky otaznik alebo vykričnik.

Podla mna mas asi problem s kodekom. Zvuk ti nejde pri filmoch? Alebo kde vsade mas problem. Aky pouzivas prehravac?
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marekbenco »

Nemas tam pripojene aj nejake ine zvukove zariadenie? Skus hlasitost/moznosti/vlastnosti a pozri ci mas zariadenie na default alebo Reatek Output.
surfista
Expert
Expert

Príspevok od používateľa surfista »

Diki za rady, tak bolo to kvoli tomu ze moja nejake ATI audio (z ovladacov mojej grafickej) bolo nastavene ako na default output, zmenil som to na Realtek a uz to ide.
Super diki
:wink:
Napísať odpoveď