Pc-komponenty
-
iceman1414
Medium Star
Pc-komponenty
Kde kupin cez net lacne a pritom kvalitne pc komponenty? moze byt aj zahrancie.
WWW.PCCKO.SK ---- asi najlacnejsi shop co som na internete nasiel!! 
jednoznacne www.tichepc.sk , s nimi sa da super dohodnut
, najblizsiu zostavu riesim jednoznacne cez nich
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sakra, len ako pozeram ztych caseov nemaju tam moc na vyber, chyba mi tam Thermaltake..Filipito napísal:jednoznacne www.tichepc.sk , s nimi sa da super dohodnut, najblizsiu zostavu riesim jednoznacne cez nich
uplink - agem je eshop, kde si moze normalne clovek poobjednavat komponenty cez internet? Lebo je to len velkoobchod, aj ked pravda, tak mizerny, ze predava aj detom zo zakladnych skol. Mnohi, co v ageme nakupuju ani netusia, ze ich tak agem berie automaticky ako firmu/fyzicku osobu podnikatela. Vo vztahu firma-firma potom podla obchodneho zakonnika nie je definovana minimalna dlzka zarucnej doby, maximalna doba trvania reklamacie, a ani ziadne povinnosti vratit peniaze za predany tovar (nech uz je dovod akykolvek).
-
HekerPivo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
suhlas naozaj sa tam je tazko orientovat chybaju mi tam nejake filtre..Suffel napísal:u mna asi pccko - ale strasne neprehladny shop dlho sa tam hladaju veci nemaju to usporiadane a nedaju sa kopirovat linkytakze tieto veci by som tam urcite zmenil ale inak ceny maju velmi dobre.. dalej alza, datacomp, bgs..