P/I - motorola V3i - vylepsena v3ka s pamätovkami
P/I - motorola V3i - vylepsena v3ka s pamätovkami
- ako nova v 100% stave
- neblokovana - funkčna na všetky siete
- komplet v krabici so vsetkym prislusenstvom a papiermi aj cd+ pamätova karta a kožené púzdro navyše
- cenu ponuknite
odber bud osobne v BA alebo na dobiekru
- neblokovana - funkčna na všetky siete
- komplet v krabici so vsetkym prislusenstvom a papiermi aj cd+ pamätova karta a kožené púzdro navyše
- cenu ponuknite
odber bud osobne v BA alebo na dobiekru
tazko povedat ci nie si mimo ty.. tie telefony uz maju svoju slavu davno za sebou... nenormalne delo to bolo pred 3-4 rokmi... teraz to je "stara sunka"macko9 napísal:ste nejako mimo obaja čo sa tyka tych cien, to aj za v3ku je malo a nie za toto.. ked budu nejake normalne ponuky ozvite sa...
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Jasne,,a ten osuchany kryt,a podliate tlacidla su tiez ako nove,vsak ?macko9 napísal:moja v3 je uplne ako nova vidno to ja na fotkach
klavesa 3-6-7-* ---podliate,ale to je choroba Motorolackych klaves
kryt - predok lava strana,vzadu skrabance
No nebudeme to tu roztahovat,kazdemu je jasne,o aky fon ide.
-
Black.Raven
Medium Star
nic v zlom ale nesuhlasim s tymto tvojim tvrdenim tacosi, nemyslim si že mam ošuchany kryt, len zpredu ma par jemnych škrabancov inak aj zvnutra aj zo zadnej strany top stav.. a neviem ake podliate tlačitka myslis, myslim že su v dobrom stave žiadne podliate ale ako myslis...
Black.RAven - už som pridala inzerat na bazos ale som si myslela že na hojku sa da lepšie dohodnuť...
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:41 )
telefon bol dnes predany osobne v BA za 35euro, tému môžete uzamknut.. vdaka
Black.RAven - už som pridala inzerat na bazos ale som si myslela že na hojku sa da lepšie dohodnuť...
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:41 )
telefon bol dnes predany osobne v BA za 35euro, tému môžete uzamknut.. vdaka