Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
skajlerko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
čaute. mám problem s cskom. a to taký že dnes som si bol kúpiť operačný systém windows 7 home premium sk. po nainštalovaní cska (mám steam) som sa pripojil na server, ale mal som problém s pingom, ping som mal nejakých 30 až 70 niekedy až 89 ale lagy nemám. mieritko sa mi nedávalo tak rýchlo do pôvodu ako keď som mal windows XP. chem vás poprosiť o pomoc.. ďakujem všetkým
pre istotu napíšem moju zostavu
E8200
gigabyte EP43-DS3L
GPU NVIDIA 9600 GT 512 mb, ddr3
zdroj fortron 500w blue storm II
ram 2g good ram
ešte ss čo som robil test rýchlosti pripojenia... ( myslím že pripojením to určite nie je. mám kvalitné pripojenie)
pre istotu napíšem moju zostavu
E8200
gigabyte EP43-DS3L
GPU NVIDIA 9600 GT 512 mb, ddr3
zdroj fortron 500w blue storm II
ram 2g good ram
ešte ss čo som robil test rýchlosti pripojenia... ( myslím že pripojením to určite nie je. mám kvalitné pripojenie)
-
skajlerko
Medium Star
jasné toto všetko mám.. už to nerobí. ďakujem za pomoc. rád by som dal K+ za pomoc ale sám som červený... (to bude gramatikou a podla nálady že som niekedy zlýSSemteXX napísal:Ah bože, mať tvoje pripojenie to by som chcel.
Nové ovládače na grafickú si daj, vypni si vertikálnu synchronizáciu. Nastav si rate v CS, do konzoly napíš "rate 25000, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101, ex_interp 0.1". Skús si ešte vypnúť w7 firewall.
btw. FPS mávaš koľko? Stálych 100?
@Q7_TiGeeR_X6: Tahas tu ludi za nos ci co? Ked si pred rokom kupoval tak asi z toho dovodu ze si to chcel hrat a kluc isto je davno regnuty v nejakom Steam accounte. Teraz staci sa len prihlasit na ten ucet, sosnut CSko a hrat. Samozrejme mozno patris k tym ludom co si dnes kupia hru ale v original folie este ju hodia za skrinu a ze mozno o rok ju zahraju 
-
Antichrist
Medium Star
Do "cstrike", tam kde máš maps,models, atď.Antichrist napísal:caute.stiahol som si gui na cs a kam to mam vsetko skopcit?pls help
-
tomaxx_199
Medium Professional
dajaky retard mi dal ban na hojku. len preto ze si dajaky nwm kto myslel ze mam wh. a score som nemal vysoke ja som si zaplatil kurz hrania cs a preto som taky dobry a kvalitu mam d3d a cheaty mi nejdu. na ostatnych nepozeraju ze maju score 12-1 aj ked ma cheaty a kazdy to vie a ban mu nedaju a spravia z neho este admina a takeho ,,doleziteho´´ len prave mne ze co sa stalo ze tak dobre hrajem mnie musim byt lama jasne. ihned dajte mi unban
-
Hellboy248
Guru wannabe
k danemu problemu pristupujes zlym tonom. my sa neriadime tym ako ty piskas. zapamataj si to. a teraz to mozes skusit slusnejsie a potom sa ta snad niekto ujme a najdete spolocne riesenie.tomaxx_199 napísal:dajaky retard mi dal ban na hojku. len preto ze si dajaky nwm kto myslel ze mam wh. a score som nemal vysoke ja som si zaplatil kurz hrania cs a preto som taky dobry a kvalitu mam d3d a cheaty mi nejdu. na ostatnych nepozeraju ze maju score 12-1 aj ked ma cheaty a kazdy to vie a ban mu nedaju a spravia z neho este admina a takeho ,,doleziteho´´ len prave mne ze co sa stalo ze tak dobre hrajem mnie musim byt lama jasne. ihned dajte mi unban
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja som mal badboya? toto by som vobec nepustil uz si skusal badboya? to by ste ma hned nasli toto je dost silne. a fightera tiez nie. a wh nemam len dobre pocujem lebo mam sluchadla kvalitne.Hellboy248 napísal:tomaxx_199: co ma score spolocne s cheatovanim? kedysi som maval 20:1 a cheaty som nemal ...zato ze si dement co nevie hrat a musi sosat bad boy, fighter apod. sracky, tak sa nediv
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2009, 16:34 )
ja som mal badboya? toto by som vobec nepustil uz si skusal badboya? to by ste ma hned nasli toto je dost silne. a fightera tiez nie. a wh nemam len dobre pocujem lebo mam sluchadla kvalitne.Hellboy248 napísal:tomaxx_199: co ma score spolocne s cheatovanim? kedysi som maval 20:1 a cheaty som nemal ...zato ze si dement co nevie hrat a musi sosat bad boy, fighter apod. sracky, tak sa nediv
psychos- po dobrom to je tak: mily server hojko, neviem ako sa to stalo ale dostal som bana za cheating co som cheaty nemal. Asi doslo k nedorozumeniu ale chcem povedat ze su tam taky hraci ktori sa prihlasia a tzacnu hovorit ako to je mozne ze som ich dal potom zacnu hovorit ze tocia demo a mam cheaty bude ban. toto sa stalo vecer hral som a asi o 21:00 doteraz nic a potom mam cheaty. na druhy den som sa prihlasil asi o 14:00 dnes nebolo tam vela hracov zahral som jedno kolo a naraz dostal som od jedneho admina ban zato ze som dal asi 2 hracov. viem ze nepriatel je ced ten furt hovori ze mam heaty ked ich minule mal sam. aj som si vsimol ze tam hraju cheateri a nikto nic. napr. lekoklatik ten ich ma dlho a nic prosim vas o unban-___________dakujem
-
daniel1212
Light Expert
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja som nestrelal cez steny a mas demo? ja chcem ist na ten server hrat keby som bol posledny v score tak vas to nezaujima zato ze sa mi darilo tak ste zacali podozrievat. to podozrievate aj inych? iny admin by mi bana nedal len ty skoda ze som sa prihlasil v takom case. a ako si to zistil ked som zahral len jedno kolo a ban a tuez som nekilloval nwm ako ta to napadlo dat mi ban videl si zeby som strelal cez steny apod. hned na zaciatku? nabuduce asi ostanem lamaYos napísal:Tomas:
po 1. zla tema
po 2. tvoj ban dalej presetrovat nemienim. Je mi jedno ake si mal skore, skor ma zaujimal styl tvojej "hry". Podotykam, ze WH sa da zistit aj tak, ze strielas cez steny a mieris cez steny. Viac k tebe uz nemam slov a prosim nechaj si tie trapne komenty, ktore mi napises.