Kompozitova hokejka
-
iceman1414
Medium Star
Kompozitova hokejka
Chcem sa spytat ci je lepsie kupit celokompozitovu hokejku alebo zvlast shaft + cepel popride aku znacku nejaku lacnejsiu hokejku zhanam
-
mirak2
Hardcore addict
v principe to mas jedno, cenovo to mas tiez jedno lebo ako najdes lacnejsie shafty tak su aj lacnejsie cele hokejky, akurat pri celej ju mozes neskor pouzivat ako shaft...to je jak keby si sa pytal ci je lepsie kupit Ponozky 3ks alebo akciove Ponozky 3+1 kde jeden kus mas za polovicnu cenu
jak si vyberies tak budes mat
-
iceman1414
Medium Star
-
mirak2
Hardcore addict
cele je to o individualnom pocite s cim sa ti lepsie hra...ja ti nemozem poradit co je pre teba lepsie...na hokejbal sa celokompozitka nehodi nakolko sa opotrebavaju extremne rychlo...ale potom kompozitku zrezes, das tam cepel a problem vyrieseny...na lade to mas celkom jedno ci celykompozit alebo shaft a cepel..zalezi od vlastnej skusenosti
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
easton: Existuje daleko viacej lepsich cepeli ako je Nemo a to za priaznivu cenu, napriklad Reebok ci CWT.
mirak2: Mas na mysli zrejme klasicku laminatovu Nemo, tu lacnu (okolo 17 eur ci kolko stoji) a tam sa skutocne stiepi cela spicka. Ale potom je este aj druha Nemo, ta je karbonova, kupil som si ich vo vypredaji po 12 eur asi pred mesiacom a nelutujem. Keby mali viacej mojich uhlov, tak idem teraz kupit este aj 5 kusov. Karbonova je vyborna, pretoze je tvrda a vobec sa nestiepi. Navyse je aj lahka.
mirak2: Mas na mysli zrejme klasicku laminatovu Nemo, tu lacnu (okolo 17 eur ci kolko stoji) a tam sa skutocne stiepi cela spicka. Ale potom je este aj druha Nemo, ta je karbonova, kupil som si ich vo vypredaji po 12 eur asi pred mesiacom a nelutujem. Keby mali viacej mojich uhlov, tak idem teraz kupit este aj 5 kusov. Karbonova je vyborna, pretoze je tvrda a vobec sa nestiepi. Navyse je aj lahka.
-
mirak2
Hardcore addict
neviem najst v eshopoch tu konkretne co ja myslim, tak dam odkaz na fotku aj so spoluhracom
tuto som myslel...je na nej pekne vidno ako je zhora cela ohryzena...
PS: to v com ten srac hraje si nevsimajte, on je manekyn, on moze
prispevok cislo 2700
PS: to v com ten srac hraje si nevsimajte, on je manekyn, on moze
prispevok cislo 2700
-
easton
Professional
ja som mal uz viacej druhov čepeli vyskusanie,ale taka koho torpedo onicom lopata jak fras,eastona ta bola fajn ale malo vydrzala...a nemo ta je najlepsia,mam aj drevenu aj laminatovu oba mi vyhovuju,ak sa patricne zbrusi niekde ,ze nieje lopata je prosto fajn,naocaj som spkojny...ved nemovky su origo hokejbal nie??
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.nemoblade.com/
nie vsetky cepele maju len pre hokejbal...ked sa bavime o hokejbale tak ideal je Rbk 1k, predtym Koho crossover, rozdielny nazov ale rovnaky model, len rbk je cela nastriekana na cierno alebo CWT alebo raz za niekolko rokov vyrukuje TPS s cepelou vhodnou na hokejbal ako som spominal vyssie...pred nejakymi 3 rokmi tiez leteli tpsky, neviem co to za rada bola...na lad neviem...tuto zimu planujem kupit nejaku pouzivanu celokompozitku od kamarata hokejistu, ale ci aj kupim to este neviem
nie vsetky cepele maju len pre hokejbal...ked sa bavime o hokejbale tak ideal je Rbk 1k, predtym Koho crossover, rozdielny nazov ale rovnaky model, len rbk je cela nastriekana na cierno alebo CWT alebo raz za niekolko rokov vyrukuje TPS s cepelou vhodnou na hokejbal ako som spominal vyssie...pred nejakymi 3 rokmi tiez leteli tpsky, neviem co to za rada bola...na lad neviem...tuto zimu planujem kupit nejaku pouzivanu celokompozitku od kamarata hokejistu, ale ci aj kupim to este neviem
-
iceman1414
Medium Star
-
hojko
Site Admin
mirak2: Ano, to je ta hrca Nema, ktora sa lupe na spicke. Nebyt tejto chyby, ktora sa prejavuje na kazdej jednej, tak to mohla byt slusna pukovnica za dobru cenu. Spravil som na rychlo fotku mobilom.
Momentalne mam tu karbonovu Nemo s ktorou som velmi spokojny, bol to vypredaj po 12 eur a vzal som len dve, pretoze to bol moj uhol. Keby ich mali este teraz, tak ich urcite kupim este, pretoze som s nou velmi spokojny. Spokojny som bol aj s CWT, ktora je na fotke. Su este aj modre a zelene, ale s tymi skusenost nemam a tak neviem zhodnotit. No a klasika je Reeboka, ktora sa pouziva vsade, vidiet su v polke hracov v Slovenskej extralige. Kvoli cene vsak ostanem pri tej CWT, ktora je na foto, pripadne skusim zelenu ci modru (ak je v nich vobec rozdiel).
Momentalne mam tu karbonovu Nemo s ktorou som velmi spokojny, bol to vypredaj po 12 eur a vzal som len dve, pretoze to bol moj uhol. Keby ich mali este teraz, tak ich urcite kupim este, pretoze som s nou velmi spokojny. Spokojny som bol aj s CWT, ktora je na fotke. Su este aj modre a zelene, ale s tymi skusenost nemam a tak neviem zhodnotit. No a klasika je Reeboka, ktora sa pouziva vsade, vidiet su v polke hracov v Slovenskej extralige. Kvoli cene vsak ostanem pri tej CWT, ktora je na foto, pripadne skusim zelenu ci modru (ak je v nich vobec rozdiel).
-
mirak2
Hardcore addict
k novej sezone CWT pomenili farby, z modrej je cierna, z oranzovej taka divna zelena, o to nejde, hram s C5 co je cierna teraz a nemozem sa stazovat...na to aka je lacna je velmi dobra...dufam ze pri rbk1k bude tendencia lacniet pokracovat a budu ju stale vyrabat, lebo sa mi nechce davat 23 eur za nu kazde dva mesiace ked mozem za 14 mat cwtcku (ano som skrob, no a co?
)
-
iceman1414
Medium Star
Re: Kompozitova hokejka
chcel by som poradit s vyberom cepele, kedze sa mi podarilo polamat.. nevyznam sa vsak velmi v tych cislach zahnuti, ale dnes som mal pozicanu jednu hokejku a sedela mi perfektne, takze nieco take by som chcel..
pripajam aj foto s udajmi (je to nejaka vyssia rada od easton.. lidstrom, P5, heel 1/2", 12mm, lie 5.5)
vyuzitie vyhradne na lade, dostal som tip na rbk 3k, ale neviem, ci sa to bude priblizovat ^^
chcel by som to do 20 ojro, idealne
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2010, 14:57)
pridam este jeden obrazok:
pripajam aj foto s udajmi (je to nejaka vyssia rada od easton.. lidstrom, P5, heel 1/2", 12mm, lie 5.5)
vyuzitie vyhradne na lade, dostal som tip na rbk 3k, ale neviem, ci sa to bude priblizovat ^^
chcel by som to do 20 ojro, idealne
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2010, 14:57)
pridam este jeden obrazok:
AK poradit cepel, na hokej velmi neviem tam mam celokompozit co mi vyhovuje, ale na hokejbal som bol zatial najviac spokojny s Franklinami 6005 alebo 8005 .. zahnutie 23, ja mam rad take polovrtule
.. a nepukali nic, jedine ze sa zosuchaju rychlo, ale to sa mi zatial kazda
ta cepel co som zadal vyssie je tiez podvrtnuta
no ale velmi si mi neporadil
ake zahnutie by sa tomu mohlo priblizovat napr. pri tejto cepeli? som z toho jelen
no ale velmi si mi neporadil
-
hojko
Site Admin
Vsak tam mas cisla zahnutia, tak si najdi tabulku zahnutia od RBK a pozri si to tam. Inak pouzivam 23 a je to taka zlata stredna cesta na hokejbal.