Mozzila a Youtube
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mozzila a Youtube
čavte mám taký malý problém už asi 4 dni mi nejde na mozzile otvoriť youtube.. v podstate ide mi otvoriť ale žiadne videá mi to neprehrá, predtým mi to všetko šlapalo ako hodinky a teraz musím na youtube chodiť len cez IE ...neviete kde je problém ?
Skús preinštalovať Adobe Flash Player.
-
vladenko007
VIP
-
blitzkrieg
Professional
-
vladenko007
VIP
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
hej hej dokonca som si stiahol najnovšiu mozillu, tú beta verziu alebo čo to je, všetko čo sa tu písalo som urobil, aj tie doplnky teraz a stále nič, proste youtube stránka mi ide otvoriť ale keď si chcem otvoriť nejaké video tak proste načítava sa donekonečna stránka a nič sa nedeje takže takBX napísal:A ten flash player si skusal reinstalnut? Mozillu si skusal reinstallnut?
Skus este aj zakazat vsetky doplnky, ktore mas
-
vladenko007
VIP
-
blitzkrieg
Professional
flash player sa dá nainštalovať jedine ak máš vypnutú mozillu takže som to tak robilvladenko007 napísal:Skus este preinstalovat ten Adobe Flash Player ale pri vypnutej mozille.
-
Denodakk
Light Expert
myslim ze inak to asi ani odinstalovat nejde... myslim ze si vypita vypnutie vsetkych firefox okien a suborovvladenko007 napísal:Skus este preinstalovat ten Adobe Flash Player ale pri vypnutej mozille.
Ked budes preinstalovavat flash player nainstaluj si novu verziu 10.1: http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10/
Pokial mas graf. kartu ATI nainstaluj si aj najnovsi driver 9.11, ktory dnes vysiel. Obsahuje totiz podporu pre HW akceleraciu noveho flash playeru 10.1
Pokial mas graf. kartu ATI nainstaluj si aj najnovsi driver 9.11, ktory dnes vysiel. Obsahuje totiz podporu pre HW akceleraciu noveho flash playeru 10.1
Re: Mozzila a Youtube
ten najnovsi flash player s HW akceleraciou je riadne namakany:D... predtym mi obcas videa sekli na pol sekundy pocas videa aj zo 5 krat asi viete co myslim:D a teraz ked mam tento tak aj 1080p idem plynulo bez naznaku seknutia... konecne ide aspon daco ako ma ist