LG KU990i white/black VS. SAMSUNG S5600
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
LG KU990i white/black VS. SAMSUNG S5600
tak čaute .. skončil mi paušál a rozhodol som sa vybrať si medzi tímito dvoma exotmi
ktorý by ste mi poradili ? či už z vlastních skuseností alebo tak
dikes
mne osobe sa viac páči ten LG KU990i a bral by som white a ešte že aký je rozdiel medzi LG KU990i viewty a LG KU990i
Rozdiel medzi LG KU990i Viewty a LG KU990i nie je žiadny.
Nemyslel si náhodou rozdiel medzi akože novou LG KU990i Viewty a akože starou LG KU990 Viewty ??
Rozdiel medzi tou i-čkovou verziou a tou bez i je taký , že tá stará bez i má pribalené:
- micro USB kábel
- Stylus ( pero na dotykový display )
- Sluchátka
a silný xenónový blesk.
a tá nová s i má pribaléné s prepáčením veľké h**** , a má iba LED blesk.
Ten SAMSUNG S5600 som v ruke nemal , čítal som len recenziu ,ale ten Vievty sa mi zdá lepší.
//autoeditácia 19 Nov 2009, 16:53
Opravené : xenon za neon
Nemyslel si náhodou rozdiel medzi akože novou LG KU990i Viewty a akože starou LG KU990 Viewty ??
Rozdiel medzi tou i-čkovou verziou a tou bez i je taký , že tá stará bez i má pribalené:
- micro USB kábel
- Sluchátka
a silný xenónový blesk.
Ten SAMSUNG S5600 som v ruke nemal , čítal som len recenziu ,ale ten Vievty sa mi zdá lepší.
Kód: Vybrať všetko
http://www.mobilmania.sk/clanky/recenzia-samsung-s5600-preston-kuzlo-dotyku/sc-3-a-1122283/default.aspxOpravené : xenon za neon
-
cORP.
Addict
ja len podotknem ze neonovy blesk som vazne este nevidel a urcite by to vyzeralo velmi divneramaya napísal:Rozdiel medzi LG KU990i Viewty a LG KU990i nie je žiadny.
- micro USB kábel
- Sluchátka
a silný neónový blesk.
Ten SAMSUNG S5600 som v ruke nemal , čítal som len recenziu ,ale ten Vievty sa mi zdá lepší.Kód: Vybrať všetko
http://www.mobilmania.sk/clanky/recenzia-samsung-s5600-preston-kuzlo-dotyku/sc-3-a-1122283/default.aspx
-
HekerPivo
Light Star
ramaya napísal:Chybička se vloudila![]()
Vidno , že som to písal skoro ráno. Naozaj to malo byť Xenónový blesk a nie neónový.
Na ten neónový by možno bolo potrebné za sebou ťahať elektrocentrálu
no a k teme, ja by som bral asi LG pretoze z vlastnej skusenosti viem ze samsung nema velmi dobre telefony. momentalne mam SGH-E250 ja som spokojny lebo mne staci mobil na volanie hej ale ak chces vyuzivat telefon na fotenie,videa,hry a podobne hovadinky ta jednoznacne LG..
Dotykové telefóny nie sú veľmi dobré na hry.
http://www.hojko.com/dotykovka-rada-pri ... 29552.html
http://www.hojko.com/dotykovka-rada-pri ... 29552.html
Re: LG KU990i white/black VS. SAMSUNG S5600
STARÁ A NEAKTUÁLNA TÉMA!!! MÁM LEN JEDNU OTÁZKU!!!
Nezačínam zbytočne tému, len mám jednu otázku na majiteľov Samsungu S5600.
Ako vypnem CLIR v tomto telefóne? Na google (fony.sk) radili Nastavenia - Nastavenia telefónu - Informácie o volajúcom, ale to akosi nefunguje a Používateľská príručka je taká, že......

//Ktorý debil to dal pod nastavenia aplikácií???
Problém vyriešený..
Nezačínam zbytočne tému, len mám jednu otázku na majiteľov Samsungu S5600.
Ako vypnem CLIR v tomto telefóne? Na google (fony.sk) radili Nastavenia - Nastavenia telefónu - Informácie o volajúcom, ale to akosi nefunguje a Používateľská príručka je taká, že......
//Ktorý debil to dal pod nastavenia aplikácií???
Problém vyriešený..
-
IceHammer
Star
Re: LG KU990i white/black VS. SAMSUNG S5600
LG by som nebral ani keby co bolo vydrz baterie je na 990KU velmi mala cca 2-2,5 hod. pripojenia na nette a hovorou skoro tak isto preto som ho dal prec. Vela krat sa mi stavalo ze mrzol. Mal som ho aj v servise a povedali zeje to od vyroby ze LG su take.