P: koss porta pro
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
P: koss porta pro
cavte mam tu na predaj koss porta pro zachovale vo vybornom stave predavam ich z dôvodu ze idem kupit nove koss limitovanu ediciu cenu si predstavujem tych 17€
foto dodam neskôr
-
DAMON88
Professional
som z Modry 30km od BA
dozivotna zaruka je na kazde KOSS sluchatka bez ohladu nato ci mas aktivacny kod alebo nie v pripade ze ho nemas zaplatis pri oprave 13€(400sk)
ak ho ams je to za 200 alebo 250sk to presne neviem mozno je to uz aj zadarmo kazdopadne ja ked som ich kupil som ich kupoval bez toho aktivacneho kodu a vysli am preto o niakych 500sk lacnejsie
uz som raz takto sluchatka reklamoval bez toho aktivacneho kodu a ziaden problem akurat musis zaplatit pri oprave niake to € naviac
dozivotna zaruka je na kazde KOSS sluchatka bez ohladu nato ci mas aktivacny kod alebo nie v pripade ze ho nemas zaplatis pri oprave 13€(400sk)
ak ho ams je to za 200 alebo 250sk to presne neviem mozno je to uz aj zadarmo kazdopadne ja ked som ich kupil som ich kupoval bez toho aktivacneho kodu a vysli am preto o niakych 500sk lacnejsie
uz som raz takto sluchatka reklamoval bez toho aktivacneho kodu a ziaden problem akurat musis zaplatit pri oprave niake to € naviac
-
DAMON88
Professional
aktivacne kody boli , akurat to vtedy kôli nemu stalo cca o 500sk viac uz si nepamatam presne kolko takez ja som ich kupi bez neho s tym ze zaplatim pri akejkolvek oprave 400sk(13€) a sory nechcel som zavadzat s tymi 8€
kazdopadne do zajtra su zarezervovane ked to kupujuci odvola tak budu opat aktualne
kazdopadne do zajtra su zarezervovane ked to kupujuci odvola tak budu opat aktualne