H: Dobrého JAVA Programátora

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Burito
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

H: Dobrého JAVA Programátora

Príspevok od používateľa Burito »

Zdravím,
Potreboval by som niekoho kto by mi vedel vytvoriť zdrojové kódy na rôzne zadania. Pretože sám programujem v Jave,lenže mojé skúsenosti z OOP nie sú ešte na takej úrovni ako by sa možno požadovali.Hľadám niekoho kto dokáže zo zadania vytvorit hotový zdroják,(Samozrejme že za peň.odmenu) Pretože je pre mna naozaj dôležité aby som z toho predmetu s ktorého vlastne tie zadania dostávame získal dostatočný počet bodov. Z daného predmetu sme získavali mnoho zadaní už,lenže sa tempo zvýšilo,a vätšina ostala na "suchu".A tí ktorí nikdy pred tým neskúšali OOP,tak majú smolu.Tak ak by sa niekto našiel bol by som naozaj potešený.
Ak by ste ten inzerát vnímali ako niečo proti-právne,tak ma ospravedlňte,ale je to pre mňa naozaj zúfalá situácia, a presne kvôli takejto veci by som nechcel nechať školu. :(
Ďakujem vopred,ak by sa niekto našiel.
:)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

študuješ v ZA ? :D :D a ku akému profakovy?? faktor ?
Burito
Light Expert
Light Expert

No to nie.Ja študujem v KE,na UPJŠ :wink:
Ale no tak dokázal by si také veci uskutočniť ? :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Burito napísal:No to nie.Ja študujem v KE,na UPJŠ :wink:
Ale no tak dokázal by si také veci uskutočniť ? :)
a načo ti to bude dobre ked ti to niekto porobí aj tak ta vykobnu na skuške..poletiš tak rýchlo že ani smrad po tebe neostane .. odporučam si k tomu sadnut zohnat všetky prednašky a cvika čo si prefllakal :) a hura do učenia a ak budeš mat s ničim konkretnym problem tak tu napiš :wink: xixi alebo pošli nejake ukažkove zadanie na SS so sumou za vypracovanie ;)
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

co je take tazke na samostatnom OOP ?
Burito
Light Expert
Light Expert

Implementácia do zdrojového kódu.Proste vytvorit nejaký ten zdroják podľa zadaní.Lebo tie zadanie u nás sú prosté "šité" na tých ktorý už majú skúsenosti z programovanim v OOP,lenže ja som ešte nikdy v takomto prostredi neprogramoval a to je ten problém a aspona na ten začiatok by som potreboval niekoho kto by mi v tom pomohol,hlavne s tymi zdrojákmi.Lebo je to pre mna naozaj dosť kruté. :(
a načo ti to bude dobre ked ti to niekto porobí aj tak ta vykobnu na skuške..poletiš tak rýchlo že ani smrad po tebe neostane .. odporučam si k tomu sadnut zohnat všetky prednašky a cvika čo si prefllakal Smile a hura do učenia a ak budeš mat s ničim konkretnym problem tak tu napiš Wink xixi alebo pošli nejake ukažkove zadanie na SS so sumou za vypracovanie Wink
No,na nevrím tomu že na skúške.Ide o to,aby som získal dostatočný počet bodov na to aby som mohol dostať nejakú známku aspon.A ďalšia vec je že ja som zatial žiadnu skúšku ale ani cviko nepreflákal.Zo začiatku(2 mesiace) to bolo celkom ok.Ale potom sa to začal stupnovať a poniektorý ako aj ja som stratil akúsi spojitosť medzi tými vecami.
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lol to čo si mi poslal Ved to je semestralna praca a nie zadanie do školý :) .. a kolko maš takých "kratkych" zadaný ??
Burito
Light Expert
Light Expert

Semestrálna ?Ved mi na našej škole dotávame v pohode takéto množstvo vecí ako zadanie :wink: Zo začiatku sme mali v zadaní stále asponň po osem úloh, lenže zväčša spočívali v jednoduchom logickom riešneí, a teraz tie ? Tak tie sú už moc pre mna :wink:
dEVIANT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dEVIANT »

pred dvoma týždnami som nemal ani poriadne poňatie o čom to OOP je keďže žačiatok semestra som flákal...2 týždňe som nad tým pár hodín denne posedel, poprípade sa niečo popýtal, potom máš dokumentáciu...a teraz už mám hotovú textovú adventúru...a možem povedať, že už tomu OOP dosť chápem...samozrejme sa furt mám čo učiť, čo sa programovacích techník týka...btw som FEI TUKE informatika ...
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dEVIANT napísal:pred dvoma týždnami som nemal ani poriadne poňatie o čom to OOP je keďže žačiatok semestra som flákal...2 týždňe som nad tým pár hodín denne posedel, poprípade sa niečo popýtal, potom máš dokumentáciu...a teraz už mám hotovú textovú adventúru...a možem povedať, že už tomu OOP dosť chápem...samozrejme sa furt mám čo učiť, čo sa programovacích techník týka...btw som FEI TUKE informatika ...
tak OOP nieje vobec zložite tak to vie určite aj on tam skor ide oto chapanie daneho problemu a jeho nasledne riešenie... ako hovori jeden nas profesor(ktoreho neznasam) "Hlavne mat myšlienku,napisat to už nieje problem": blb. Ono je ot hlavne o cviku aby sisi vychytal najpouživanejšie funkcie a potom to je už iba o tej myšlienke :) a kde tu ak sa naskytne niečo nove tak polistovanie v manuali ale to už je pohoda :wink:
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

chodim na upjs a kludne ti niake zdania spravim, pripadne ti to mozem vysvetlit... ak chces napis ss
Napísať odpoveď