Tiez sa vam zda ze sa vsetky vase frajerky podobobaju?
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tiez sa vam zda ze sa vsetky vase frajerky podobobaju?
Thak nvm ci to len ja tak ale prave som si uvedomil jednu vec. Ze odkedy som v druhej triede na ZS dostal prvu pusu, vsetky dalsie "lasky" boli spinave blondinky, s vlasmi po plecia, modre oci, okruhla tvaricka... fu az mam zimomriavky. a pritom som si myslel ze sa mi pacia brunetky, no podvedome si vyberam stale take iste
co myslite, je cas na zmenu?
a co vase frajerky? podobaju sa jak vajce vajcu alebo kazda ina??
-
r3mus
Medium Star
praveze take iste. vzdy sa to nejak pos*alo ze (nikdy som nebol ja na vine). nechapem ked sa hovori ze 2x neskocis do tej istej rieky preco do nej skacem 10x dokoladebo3000 napísal:u mna su vecsinou uplne ine, ale je mozne ze preto lebo to vzdy koncilo sklamanim tak chcem daco ine a u teba je to mozno opacne
-
Soviet
Darca
No umna obe boli dost rovnake..zhrniem niektore body:
1. Krasne kreslili
2. Boli v skole sikovne
3. Strasne nadrzane
4. Strasne rozumovo vyspelejsie
5. Hadky hravo s nimi sa vyriesili
6. Podobne nazory na moju povahu
7. Brali ma takmer rovnako a ich niektore nazory sa dost podobali.
atd..
Povsimal som si vela spolocneho..
1. Krasne kreslili
2. Boli v skole sikovne
3. Strasne nadrzane
atd..
Povsimal som si vela spolocneho..
-
fikotek
King
Krome bodu 1. (zatim sem nevidel zadny jeji vytvor" se to vsechno podoba na moji nynejsi pritelkyniSoviet napísal:No umna obe boli dost rovnake..zhrniem niektore body:
1. Krasne kreslili
2. Boli v skole sikovne
3. Strasne nadrzane
-
Germaniawerks
Novice
co sa tyka vzhladu, su podobne v tom, co ma pritahuje - ze su proste moj typ (typ postavy, tvar, farba a typ vlasov, styl oblecenia, atd.).a co vase frajerky? podobaju sa jak vajce vajcu alebo kazda ina??
povahou a vnutornym zalozenim sa podobaju zase v tom, co vo mne vzbudzuje laskavy cit a preco som ich mal rad.
povedal by som to asi tak, ze v klucovych veciach su (boli/budu) moje frajerky rovnake a vo vedlajsich sa roznia.
cize odpoved je - ano, tiez sa mi zda a menit by som to nejako ani velmi nechcel
U mňa je tak isto.Taktiež pár bodov:
- Všetky mali čierne/hnedé vlasy
- Boli naozaj vyspelé na svoj vtedajší vek
- Avšak,hádky boli niekedy ťažko pochopitelné, ale po chvíly velmi ľahko riešiteľné
- A všetky boli velmi velmi zaľúbené, len škode že časom tá láska z ich strany stále viac chabela a chabela.
Zmysel je v tom,že každé dievča je možno na prvý pohľad iné ale vo vnútri sa naidu len málo výnimiek, za ktoré stojí zabojovať.
- Všetky mali čierne/hnedé vlasy
- Boli naozaj vyspelé na svoj vtedajší vek
- Avšak,hádky boli niekedy ťažko pochopitelné, ale po chvíly velmi ľahko riešiteľné
- A všetky boli velmi velmi zaľúbené, len škode že časom tá láska z ich strany stále viac chabela a chabela.
Zmysel je v tom,že každé dievča je možno na prvý pohľad iné ale vo vnútri sa naidu len málo výnimiek, za ktoré stojí zabojovať.
tak musím povedať že názov tochto topiku ma dosť zaujal tiež musím potvrdiť že tiež sa mi zdá že mrte dievčat okolo mňa (a nemyslím len že niečo bolo) sú nejaké rovnaké
a o frajerkach ani nehovorím.. mne už sa smejú že striedam blondinku za blondinkou a to blondíny ja moc nemusím ja som na tmavé
ale konečne sa zadarilo ... čiernovlaska