pc na hry do 1000€ bez dph
moc sa do toho nerozumiem, skuste teda poradit ci sa oplati viacej intel alebo amd na tejto cenovej urovni ak porovname vykon a rozdiely ak nejake su na fps v hrach, rovnako by som potreboval poradit s jadrom grafiky, 295 som uviedol iba pre priklad urovne, na ktoru mi liter aj tak asi nevystaci...vidim to asi na 5850 vs gtx285. co teda ?
grafiku by som volil 5850, lebo 5870 je predrazena v porovnani s nou a na full HD bude 5850 bohato stacit. Taktiez je tam nejaka ta uspora energie, oproti stasim modelom nVidie a pod.
otazny je predovsetkym monitor. Aku sumu si nan predstavujes? Pri taktomto rozpocte by som si zainvestoval do niecoho poriadneho, ved do monitora potom cely cas pozeras a zrejme aj vydrzi dlhsie ako vacsina HW v bedni.
otazny je predovsetkym monitor. Aku sumu si nan predstavujes? Pri taktomto rozpocte by som si zainvestoval do niecoho poriadneho, ved do monitora potom cely cas pozeras a zrejme aj vydrzi dlhsie ako vacsina HW v bedni.
-
HekerPivo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
brm napísal:Áno.. ak mu za takú cenu vyjde i7 + 5870, tak nevidím dôvod ísť do i5 + 5850/5870..
..ale opäť sme na začiatku.. vyjde mu i7 + 5870 + 22+" LCD za 1190€ (1000€ bez DPH)?
Ak niekto niečo také poskladá, pričom ostatné komponenty nebudú vyložené šmejdy, tak sem s tým..