Potrebujem help..
Snazim sa rozchodit s kamosom NHL 09 cez hamachi, avsak pri vytvoreni siete, pripijeni, spusteni NHL, stale v NHL pise moju IPcku 192.x.x.x miesto tej hamachi 5.x.x.x
Neviete kde moze byt problem?
Caute, neviem co vsetko sa tu uz spominalo, ale trafil som na bug. Vzdy ked hram dynastiu, tak v nejakej 2-3 sezone ked idem trejdovat tak mi pri niektorom teame zamrzne a vyhodi ma z hry. To by som ozelel, obchodovat sa da so zvysnymi 28 teamami lenze postupne sa interval zvysi a to uz je pekne na nervy, hra nema potom vela... A zas hrat zakazdym len 2 sezony,dakujem pekne, zacinat vzdy odznovu ked si konecne vyskladam team :-/
jozinko napísal:Caute, neviem co vsetko sa tu uz spominalo, ale trafil som na bug. Vzdy ked hram dynastiu, tak v nejakej 2-3 sezone ked idem trejdovat tak mi pri niektorom teame zamrzne a vyhodi ma z hry. To by som ozelel, obchodovat sa da so zvysnymi 28 teamami lenze postupne sa interval zvysi a to uz je pekne na nervy, hra nema potom vela... A zas hrat zakazdym len 2 sezony,dakujem pekne, zacinat vzdy odznovu ked si konecne vyskladam team :-/
Neviete ako sa da odstranit takyto bug? stretli ste sa uz s niecim takym? alebo neexistuje nejaky patch?
jozinko napísal:Neviete ako sa da odstranit takyto bug? stretli ste sa uz s niecim takym? alebo neexistuje nejaky patch?
mne sa zas stava ze v 2-3 sezone mi hra quituje do winu .. skusal som googlit a som sa na to vysral a pustil inu ligu, vyser sa na to a zacni hrat inu sutaz ved ide o hokej a zazitok z hry nie? ci mas nejake specialne zlozenie tymu?