winrar problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Neuby
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

winrar problem

Príspevok od používateľa Neuby »

zdravim, chcel by som vas poprosit o radu... stiahol som si novy star wars, ktory je rozdeleny na dva velke image subory 7 GB a 6,5 GB, chcel som ho preniest na externy harddisk kde bola kopa volneho miesta, ale neslo to, tak som hru nainstaloval a nainstalovanu zlozku, som preniesol na svoj notebook... kedze mi potom po presune nesiel spustit auto launcher, tak som nuteny to nainstalovat priamo na notebook. a tu je problem... ludia mi poradili, ze mam tie file-y rozlozit na mensie file-y pomocou winraru, tak som to spravil a preniesol som to tak na notebook... a teraz, ked sa snazim tie mensie file-y rozbalit (aby mi vznikol ten image) tak mi to stale hadze chybu ze crc failed file is corrupt... ale zaujimave je ze mi to vzdy hadze pri inej percentualnej hodnote a na obidvoch DVD, raz mi 15% potom pri 20 % potom hned na zaciatku pri 3% a podobne... nemam pocit, zeby to bolo poskodenim tych suborov... :( Dakujem za radu
Neuby
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na externom hdd mas pravdepodobne format FAT32, ktory nepodporuje subory vacsie ako 4GB. Skus ten 7GB subor rozdelit len na dva party a bez kompresie a tak isto aj ten 6,5GB subor.
Neuby
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

hm...

no, ale ja som ich rozdelil na 700 MB file-y tak som ich dal na externe HDD odtial preniesol do NB a az tam som to dal rozbalit.... a ako sa to robi bez compresie? lebo som tam nikde nenasiel taku moznost...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tu je:
Prílohy
h.png
Neuby
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dik

diky teda, idem to skusit :)
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Ono ta chyba hovori jasne, ze kontrolny sucet crc je poskodeny, to sa bezne stava pri komprimacii suborov. Riesenim je zasktnut volbu "PRIDAT ZAZNAM PRE OPRAVU DAT", ktoru vidis aj na horeuvedenom screene. Ta ti umozni poskodenu cast v buducnosti opravit vo Winrare cez funkciu "Opravit", ale danou je zase trochu vecsia velkost vyslednych suborov.
Neuby
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

oprava

a mozem sa opytat kde vo winrare najdem moznost opravit? lebo som to spravil tak isto ako ste mi napisali a tentokrat uplne na konci pri 100 percentach, mi to vyhodilo tu chybu, tak to chcem skusit opravit... ale neviem jak, vidim tam len ze liecit subory, ale to je kvoli NOD 32 asi liecit od virusov.... tak dik za help
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

takisto sa dalo ale neviem čo vo winrar-e vybrať možnosť Ignorovať chybu bežne to robím pri filmoch a väčšinou idú tie filmy normálne
Neuby
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

:)

a kde prosimta najdem tu moznost ignorovat chybu?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

otvor RAR daj Extract to (rozbaliť do) a naspodu bude možnosť Keep broken files (ponechať poškodené súbory) ak sa dostaneš na 100% bude to rozbalené
Napísať odpoveď