Tretia reklamacia ..
Tretia reklamacia ..
cawte chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti pri reklamacii notebooku po treti krat ...
moj problem spociva v tom ze moj notebok bol uz 2 x reklamovany ohladom displej proste na lavej strane sa stmavoval do stratena .. zaruku mam do maja´2010 a teraz tento problem vznika zase ale este sa na plno neprejavil tak nechcem ist reklamovat kym to nebude uplne pokazene..
chcem saspytat
1. ci mi vratia peniaze alebo daju iny tovat ?... lebo najradsej by som bol aby mi vratili peniaze ,nechcem od nich uz nic jednak aj preto ze je to 50km od nas a radsej si kupim notebok blizsie ..
2.neviem ci sa musi 3x pokazit ta ista suciastka alebo to je jedno a hocico v notebooku ... lebo pri prvej mi napisali vymena displeja ale pri druhej vymena zakladnej dosky aj ked problem bol rovnaky ..
3.este ma zaujima ci sa to niekde eviduje ze moj notebok bol 2x uz opravovany lebo papiere o reklamacii nemam iba blok o kupe NTB
jedna sa o HP pavilion DV6000 rada
za odpovede vdaka
moj problem spociva v tom ze moj notebok bol uz 2 x reklamovany ohladom displej proste na lavej strane sa stmavoval do stratena .. zaruku mam do maja´2010 a teraz tento problem vznika zase ale este sa na plno neprejavil tak nechcem ist reklamovat kym to nebude uplne pokazene..
chcem saspytat
1. ci mi vratia peniaze alebo daju iny tovat ?... lebo najradsej by som bol aby mi vratili peniaze ,nechcem od nich uz nic jednak aj preto ze je to 50km od nas a radsej si kupim notebok blizsie ..
2.neviem ci sa musi 3x pokazit ta ista suciastka alebo to je jedno a hocico v notebooku ... lebo pri prvej mi napisali vymena displeja ale pri druhej vymena zakladnej dosky aj ked problem bol rovnaky ..
3.este ma zaujima ci sa to niekde eviduje ze moj notebok bol 2x uz opravovany lebo papiere o reklamacii nemam iba blok o kupe NTB
jedna sa o HP pavilion DV6000 rada
za odpovede vdaka
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
1. Urcite ti ponuknu iny tovar, ale mas pravo na vratenie penazi. Takze ak chces vratit peniaze, odmietni nahradu a povedz im ze chces vratit peniaze.
2. Je jedno co tam vymienali, zavada bola stale ta ista. Samozrejme musi byt 3x rovnaka zavada.
3. Oni si to urcite eviduju, ale neviem ake mas ty moznosti. Ako si to dopravil do serviska/predajne? Postou alebo ako? V mojom pripade si pre nb prisiel kurier, samozrejme som sa podpisal a dal mi papier o prevzati.
Nieco podobne:
http://www.porada.sk/t88422-zrusenie-ku ... macii.html
2. Je jedno co tam vymienali, zavada bola stale ta ista. Samozrejme musi byt 3x rovnaka zavada.
3. Oni si to urcite eviduju, ale neviem ake mas ty moznosti. Ako si to dopravil do serviska/predajne? Postou alebo ako? V mojom pripade si pre nb prisiel kurier, samozrejme som sa podpisal a dal mi papier o prevzati.
Nieco podobne:
http://www.porada.sk/t88422-zrusenie-ku ... macii.html
Som z Novej Bani a predajna je vo Zvolene ... vzdy som ten notebook poslal po znamom ktory mal tma cestu ,ale pon so si vzdy bol osobne ... vzdy to bol len displej a pri druhom raze aj napalovacka ..len nemam papier od reklamacie tak aby ho odmna necakali a nepovedali ze klamem ze to je tretia reklamacia ..
-
manager666
Star
Ako to, ze nemas papier od reklamacie ??! Mne dosiel s NB(kurierom naspat) aj reklamacny protokol, co vymenili, evidencne cislo reklamacie,atd... A ked som si narokoval na vratenie penazi, tak som im musel poslat cislo objednavky, a cisla vsetkych reklamacii... takze neviem ako je mozne, ze nemas ziadne doklady od toho, ze si to reklamoval 2krat. 
ano ano viem papier mam vsak len od druhej reklamacie kde bolo pisane ze menili dosku .. od prvej reklamacie papier nemam lebo ako som uz pisal notebok mi chodili reklamovat znamy co tam mali cestu ... a dal som im aj papier s prvej reklamacie aby videli ze ten notebok uz tuto chybu raz mal.., papier mi uz nazad nedoniesli ..vraj si ho tam nechali .. domnievam sa vsak ze tento notebok je oznaceny ze uz bol reklamovany lebo od spodu je cervena nalepka a na nej je prelepena zelena na ktorej je napisane UVOLNENE ref.: PSZ a dake cislo ...tak si myslim ze to je oznacenie toho ze uz bol reklamovany ale je to len moja domienka ..
-
Andrew007
Guru wannabe
Je tu podobna tema kde si uzivatel riesil to iste s routrom...
http://www.hojko.com/post1286215.html?h ... t=#1286215
http://www.hojko.com/post1286215.html?h ... t=#1286215
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Traktorista
Guru
maximalne 4krat, viac reklamacii uz je trestnychHellboy248 napísal:blba otazka, ale kolko krat mozem reklamovat elektroniku?
-
Hellboy248
Guru wannabe