Lg gt505 pomoc s hramy

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
sp1ri_t
Light Expert
Light Expert

Lg gt505 pomoc s hramy

Príspevok od používateľa sp1ri_t »

caute,pls mam uz stiahnutych vela hier a idu vsetky ale tie touch hry na dysplej 240x400 by maly byt na cely dysplej ale ja ho mam odrezany koli tym sipkam dole co su :evil: a preto ich neviem dobre hrat neviete ako to dam prec ?
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

..

Príspevok od používateľa j.a.n.c.i.l.c »

ja mam lg kf700 a mam presne ten isty problem .. neviem na to prist .. no nic budem musiet najst nejaky navod alebo co na to a na 100% to sem napisem .. :?
sp1ri_t
Light Expert
Light Expert

aha ked na to prides daj vediet ... ale ved musi byt nejaky hack alebo nieco na to ... :?
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Amateur

..

ani nic som nenasiel mozno by pomohol nejaky zasah do software ale na lg je to tazsie ako napriklad na SE ....ja sa hravam normalne na klavesnici a je to v pohode ... myslim ze sa ta klavesnica neda s tade dostat asi sa s tym budes musiet zmierit ... ale poradim ti hry na to lg .. daj si http://uloz.to/1860871/lg-ku990-hry-02.zip ... su to hry na wievty .. idu v pohode .. dufam ze som neporusil pravidla :D ... drzim palce
sp1ri_t
Light Expert
Light Expert

aha thx idu tie hry ale i tak napr ten spider-man toxxic city HD to je na dotykovy a nemozem hrat lebo su tam tie sipky to ma ovladanie ako na iphone :D
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Amateur

..

neni za co .... ale vacsina sa da hrat normalne si myslim ... aa to tvoje lg ma ako spravenu klavesu?
sp1ri_t
Light Expert
Light Expert

alko myslis ja myslim o tej klavesnici co mas pti vecsinie hier to su take sipkni na spodku dyslepja a mam spidermana toxic city hd a nevem bavit dpc b sipky tam su :(
Napísať odpoveď