K: GPS modul LD-4W, LD-3W alebo iný

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

K: GPS modul LD-4W, LD-3W alebo iný

Príspevok od používateľa onkel1 »

Mám záujem o nejakého GPS modulu z bluetooth. Najlepšie LD-4W alebo LD-3W. Záujem mám aj o iné ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

podla mna tie nokie su zbytocne drahe a tusim ld3 mala problem zo statickou navigaciou naco to potrebujes ??? by som sa na tvojom mieste kukol po dakom evovle je lacne a mozno este aj lepsie ja pouzivam gotrax a je uplne tuty fruty :-D
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

ja osobne som zopar LD-ciek predal a nikdy nebol ziadny problem. Testoval som LD-3W aj LD-4W na P990i a E51 s navigaciou TomTom a islo to bez problemov. Takze nech uz kupis Nokiu alebo Evolve, nebude problem.
Ak by sa nenasiel starsi, tak ta LD-4W ma teraz celkom zaujimavu cenu > http://www.gsm-shop.sk/doplnky/gps-navi ... ps-moduly/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Runes: Nevidel som ziadny problem na LD3 v spolupraci s Nokia E51 a navigaciami Sygic Mobile, Ovi Maps a aj Google Maps. Odskusane na Slovensku a Rakusku, nebol ziadny problem.
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nokie fungujú perfektne ale sú priliž drahé potrebujem to ako jednorázovú navigáciu poprípadne ešte niekedy cez leto na nejakú dlhšiu cyklo túru ináč to zapadne prachom. Hľadám lacnejšie zariadenia okolo 15€+ poštovné. V klude používané malé vady nevadia ....
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tá téma je dávno neaktuálna a okrem toho tam nieje nič čo by sa týkalo tématu kedže nemám PDA ale smartphone ....

Ďalej prosím len konštantovania ak téme a ponuky (nemusia to byť len tie nokiácke moduly ale v klude aj iné značky a neznačky)
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

onkel1 napísal:Tá téma je dávno neaktuálna a okrem toho tam nieje nič čo by sa týkalo tématu kedže nemám PDA ale smartphone ....

Ďalej prosím len konštantovania ak téme a ponuky (nemusia to byť len tie nokiácke moduly ale v klude aj iné značky a neznačky)
prosim?????? ved to je bluetooth GPS modul,,spojis ho s kazdym zariadenim vratane smartphonov :!:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

LD3w mozem odporucit, ja som si ho kupil novy za nejakych 40ecok a uz si ho len pochvalujem, sice teraz lezi uz asi mesiac nevyuzity ale pouzivam ho skoro stale, hlavne na turistiku a cykloturistiku - super signal v dolinach, uzinach a pod - rovnaky ako maju garminy, rychle chytenie satelitov, aj v lese aj v doline, je to podla mna jeden z naj modulov na trhu. Navyse nova verzia drzi 22hodin co je uplne super, a da sa pekne nabijat s nokia nabijackou co mne len vyhovuje
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Zaujem o akykolvek modul do tejto ceny
Zamknuté