Problem s BIOSom
prosím poradte .... nejde mi bios ....nechce mi nacitat ani zaciatocnu stranu nic ....skusal som restartovat bios ( na notebooku)....
skusal som dat novy bios pomocou usb kluca a nechce mi ho nabutovat plx ..poradte
Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 15:29 )
plx neje tu nikto kto by mi poradil ?
treba dat notebook do opravy alebo da sa to opravit aj doma?
skusal som dat novy bios pomocou usb kluca a nechce mi ho nabutovat plx ..poradte
Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 15:29 )
plx neje tu nikto kto by mi poradil ?
treba dat notebook do opravy alebo da sa to opravit aj doma?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
reset biosu robil brat a to povytiahnutim baterie vnutri notebooku ...ta co drzi bios pri zivote ...
...podla ma HW to nebude lebo ...vnutri vsetko fici ....
ono sa mi to pokazilo vlozenim nejakeho neznameho CD ....pravdepodobne tam bolo nieco na preinstalaciu biosu alebo neco podobne ..a vtedy mi notebook zamrzol a musel som ho restnut a tu zrazu nic..... cierna obrazovka ...
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 17:59 )
Takze mi zostava jedine servis? : (
...podla ma HW to nebude lebo ...vnutri vsetko fici ....
ono sa mi to pokazilo vlozenim nejakeho neznameho CD ....pravdepodobne tam bolo nieco na preinstalaciu biosu alebo neco podobne ..a vtedy mi notebook zamrzol a musel som ho restnut a tu zrazu nic..... cierna obrazovka ...
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 17:59 )
Takze mi zostava jedine servis? : (
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja to tipujem na chybnú RAM-ku.
S notebookmi nejak nemám skúsenosti , ale nepípa náhodou keď ho zapneš ?
Ak áno tak napíš počet pípnutí a presný názov notebooku. Podľa toho sa dá určiť chyba.
http://www.hojko.com/pipanie-po-zapnuti ... 86666.html
S notebookmi nejak nemám skúsenosti , ale nepípa náhodou keď ho zapneš ?
Ak áno tak napíš počet pípnutí a presný názov notebooku. Podľa toho sa dá určiť chyba.
http://www.hojko.com/pipanie-po-zapnuti ... 86666.html
Nie praveze nepipa nic ked ho zapnem tak vsetko vnutry ide ako predtym ale nespusti sa windows ani bios nic iba tmava obrazovka a v ramke to nebude lebo mam este jeden book a som vymenil ramku a nic stale nejde notebook .....fakt neviem ...neverim ze jedno cd-cko dokeze urobit toto z pocitacom ....a servis je myslim az v Brne ...neviem. Mam notebook acer aspire 1652. A inac dik seci ze ste odpisali
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 14:03 )
pri spusteni NB nabutuje akurat mechaniku a chladic mi pracuje na minimalne obratky max 30% ....skusal som napojit externy monitor a nic
HDD ledva pocut .... a to aj na zaciatku ...po 3 minutach prestane ist chladic ...takze pravdepodobne reaguje na teplotu...HDD nepocut zeby butoval windows ...
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 14:03 )
pri spusteni NB nabutuje akurat mechaniku a chladic mi pracuje na minimalne obratky max 30% ....skusal som napojit externy monitor a nic
HDD ledva pocut .... a to aj na zaciatku ...po 3 minutach prestane ist chladic ...takze pravdepodobne reaguje na teplotu...HDD nepocut zeby butoval windows ...